A tak z ciekawości, to masz może wrażenie, że auto staje się lekko nerwowe, niestabilne powyżej około 140 km/h?
Takie było TT 8S Q, które miałem okazję testować w pewnym salonie blisko mnie.
A tak z ciekawości, to masz może wrażenie, że auto staje się lekko nerwowe, niestabilne powyżej około 140 km/h?
Takie było TT 8S Q, które miałem okazję testować w pewnym salonie blisko mnie.
AUDI nie przestaje się kochać.
To zdjęcie w ramach ćwiczeń wklejania fotek na forum
Ostatnio edytowane przez MartinezTK1458 ; 18-04-2017 o 12:37
Osobiście nie mogłem się przekonać na jeździe testowej, ale to raczej kwestia czegoś nowego, nieznanego, "niewysiedzianego" jeszcze. Coraz bardziej dopuszczam myśl, że mógłbym tym jeździć.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Powiem wam że na początku też miałem obawy ale po paru km wszystko robisz intuicyjnie i nie ma z tym żadnego problemu
Trochę obudzę wątek. Mam takie dziwne pytanie, ale czy to wszystko trochę nie rozprasza? Jakoś jestem przyzwyczajony, że konsola i ekran jest po środku i jak coś chcę to rzucam okiem na prawo. Natomiast myślę, że jakoś mogłoby mnie to cały czas rozpraszać.
TT 8s posiada głośnik, który przekazuje jakies wibracje itp, do kabiny wiele aut obecnie jest wyposazonych w takie małe oszustwo.2.Druga sprawa która myślę jest powiązana z pierwszą to brzęczenie w konsoli środkowej przy przyspieszaniu gdy auto jest w ustawieniach dynamic.Najprawdopodobniej dźwięk jest podawany przez głośniki żeby spotęgować odczucia a one po prostu tego nie wytrzymują.
Osobiście to nie jestem zwolennikiem generowania sztucznych efektów dzwiękowych ale w tym przypadku to głośnik potęguje cos co istnieje a więc nie możemy powiedzieć do końca, że to jakiś fakeowy dźwięk.
Nie jest to tak jak w małych pseudousportowionych popierdółkach pokroju clio RS z systemem "R-Sound Effect RS"
gdzie możemy sobie tam wybrać jaki dźwięk silnika ma wydobywać się z głośników a to już troszku cebulą zalatuje.
Gratki fajnego autka, które może kiedys też będzie stało w moim garażyku
Ostatnio edytowane przez TT8N ; 05-06-2017 o 05:33
MartinezTK1458 weź na zlot karta pojazdu, bo mom plana ino musza Cie fest upić
audi TT QUATTRO
Martinez Twoje autko będzie sporą atrakcją Sama chętnie zobaczę ją z bliska, bo tak to ciągle tylko z daleka i z daleka
Czemu Bose nie liczy sie w swiecie audio ?
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka