W tym przypadku morda się cieszy jeśli nie było ofiar...
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
W tym przypadku morda się cieszy jeśli nie było ofiar...
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Mnie to śmieszy, ta Tt-ka lata wyżej niż poduszkowiec, nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak do tego doszło, poza trąba powietrzną.
A na poważnie , co by nie urazić np. Ciebie dopisałem "pod warunkiem ze nie ma ofiar", także bez spinki
Kolega Blerx zakładając ten tema napisał żeby wrzucać tu ciekawe rzeczy najlepiej dotyczące Tt wiec chyba się to wpisuje.
Pozdrawiam
Miki
pozdrawiam
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio edytowane przez miki77 ; 04-04-2017 o 22:48
Widząc tą retro Audicę przypomniały mi się czasy podstawówki 7 klasa jak podkradalem kluczyki tacie idąc z psem na spacer. Co prawda nie audi, ale nie tak daleko: na większości części w tym aucie były znaczki vw-audi . To była wersja 1.6 rocznik 75 zielony metalik (zdjęcie oczywiście z Google na prędce) https://scontent-lax3-1.cdninstagram...27790080_n.jpg
Pozdrawiam
Miki
Ostatnio edytowane przez miki77 ; 04-04-2017 o 23:25
Wyglada na taki, na ktorego trzeba pooszczedzac troche
Co to dokladnie jest?? Ma przod jak stara "setka".. "setka coupe"?? natknalem sie na foto na fb, i kopara mi opadla
IMG_3664.JPG
Chyba dosyć niespotykany bodykid wygrzebany gdzieś na FB. Na pierwszy rzut oka rewelacja ale im dłużej patrzę tym mniej mi się podoba
Ostatnio edytowane przez Kwinto ; 05-04-2017 o 08:22
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
Zupa pomidorowa - to jest dostępne od małych chińskich rączek od ręki - na Aliexpress https://pl.aliexpress.com/item/TT-TT...e-8854a6f552e0
Mi się osobiście nie podoba "siem", za duży LIP, wygląda jak kalafior.
Jedyne co bym przygarnął z tego zderzaka to te małe wloty powietrza po obu stronach zderzaka. Reszta do wywalenia.
xxscreen_01 April 06, 2017.jpg
xxscreen_02 April 06, 2017.jpg
xxscreen_03 April 06, 2017.jpg
xxscreen_04 April 06, 2017.jpg
W tym przypadku punkt widzenia zależy od konta patrzenia :P Po zdjęciach od Ciebie oświadczam, że mi się nie podoba bo to kupa jest
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
Kwinto i MichalTT, skoro się wam nie podobają te dodatki, to nie widzę sensu, by zamieszczać zdjęcia i opisy w tym temacie.
Jeśli jakimś sposobem umknął wam jego tytuł, to go przypomnę:
Zdjęcie, które sprawiło, że cieszy mi się morda.
AUDI nie przestaje się kochać.
Argumenty przyjęte.
AUDI nie przestaje się kochać.