Dużo pieniędzy jak za 150km i za młodość. W tej cenie były ładne dwie z jakiegoś GARADŻU - HELLBOY'S GARAGE. No i "kąplet" można "pedzieć" bo 225km i quattro. Tu szkoda czasu. lampa od strony pasażera z przodu chyba wymieniona była i coś był ze zderzakiem robione - jest po naprawie bo widać tą częścią przy grillu jak by był skos źle wyszlifowany. Długo stała, albo chemią mocną potraktowali silnik. Moja rada: szukaj brudnej ale z potwierdzonymi przebiegami, naprawami, serwisami - umyjesz sobie tak jak kupisz własną
Ok, podziękować za wszystkie cenne uwagi , moje oko nie tak dobre hehe
Wiem, wiem elmacho - czytałem - ale tu jest taki wybór jak by to napisać aby wybrać "mniejsze zło"- jeśli chodzi o tą powyżej z tymi z "Garadżu". Chodzi mi o to że i tak chce kupić, może obejrzeć. Chociaż niebieskiej już nie ma bo sprawdziłem przed chwilą. Pozostała tylko srebrna. Kelbi wertuj forum wstecz jak jesteś zainteresowany zakupem a się dowiesz co było o tych autach pisane.
podpowie ktos cos wiecej na temat tej tt
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-t...-ID6yMyzZ.html
Prawy błotnik przy progu jest pofalowany oraz próg wgięty. Wydech jeden niżej drugi wyżej. Szczelina przy bagażniku między klapą a światłami nie jest równo spasowana na wysokości tego zacnego szwajcarskiego emblematu. Lewa szczelina nie równa się prawej. Dziwnie wygląda "to - ta-te" pokrętło do regulacji ściemniania zegarów - jakby zaślepka czy takie jest duże te pokrętło od ściemniania zegarów? Nie wiem czy tak mają inne.
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-t...-ID6yNlEN.html
możecie mi coś więcej powiedzieć na temat tej tetki?
oglądałem ją dzisiaj i jest w bardzo fajny stanie, ale chciałem poznać opinie kogoś ogarniętego.
Oprócz zbyt wąskich opon i 6 poduszek zamiast 4 w opisie nie widzę nic niepokojącego. Wygląda całkiem fajnie
Mnie też to auto zaciekawiło. A że pewien nasz forumowicz właśnie poszukuje TT 8N 225, to mam je w obserwowanych. Uważam, że jest warte zainteresowania. I proszę zwrócić na stan tapicerki przy deklarowanym przebiegu. W tym egzemplarzu wszystko wydaje się na pierwszy rzut oka pokrywać z prawdą i realiami eksploatacji.
AUDI nie przestaje się kochać.
Zaparowana lampa to normalne zjawisko. Mati, weź pod uwagę rocznik i przebieg, nie powinno Cię to dziwić.
Jak napisałem, pokrywa się to z realiami eksploatacji.
AUDI nie przestaje się kochać.