Dziś (22.12.2016) ok. 15:40 pod "TESCO" w Sokółce, srebrna jednorurka Mk1 nr rej. BI.......S. Pozdrawiam Właściciela/ke
Dziś (22.12.2016) ok. 15:40 pod "TESCO" w Sokółce, srebrna jednorurka Mk1 nr rej. BI.......S. Pozdrawiam Właściciela/ke
ja pozdrawiam Niebieską MK1 gdzieś mi migła na drodze Giszowiec(Katowice) przez murcki - Mikołów
Ustrzelona na wyprzedażach
Dziś o 15:15 w Rykach na światłach, widziana srebrna MK1 jadąca w kierunku Warszawy. Srebrny dyfuzor, za kierownicą kobieta, rejestracja LU. Drugi raz widziana w ostatnich miesiącach ale niestety dziewczyna albo jest skoncentrowana na drodze albo udaje że nie widzi TT-ki. Mimo to pozdrawiam może to ktoś z forum.
Pozdrawiam Pawła z Gliwic z Q225 Miło się rozmawiało...wymiana nr tel. i może się zgadamy na następny spocik
Dziś o godzinie 13:30 na ulicy Warszawskiej w Rykach widziana czarna MK2, ktoś z klubowiczów?! Pozdrawiam.
Załącznik 11462
Hej Paweł! Kanapa nie ma problemu im TT więcej tym lepiej. Może na końcu tygodnia coś się wymyśli. Jakiś parking na kawę w MC na Europa Centralna w Gl ? czwartek - piątek?! Reszta w spotkaniach bo OT w temacie.
Byleby nie było - 20 st C
Ostatnio edytowane przez delleto ; 02-01-2017 o 21:05
Ostatnio edytowane przez damiaq ; 03-01-2017 o 09:37
Pozdrowienia dla mrozu.mrozu , taki mały spocik