zamawia dwie biale poprosze numer do przelewu i jaki koszt
zamawia dwie biale poprosze numer do przelewu i jaki koszt
Kontakt na priv
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Można prosić zdjecie tych ramek?
Ostatnio edytowane przez nonamed ; 07-10-2016 o 11:22
Hej.Jestem nowy,Wojtas juz sie przywitalem.
Mozna zamowic kmpl do czarnej,dane doprzelewu i cene z uwzglednieniem przesylki do mnie.Pzdr.
Witam jestem zainteresowany ramkami i naklejkami klubowymi co mam zrobic zeby je zdobyc?
potrzebuje czarnych a naklejki klubowe?
są inne opcje kolorystyczne? chętnie wziął bym złote gdyby były
Gdyby była taka możliwość to i ja bym się pisał na czarne ramki i białe naklejki ( wklejane w trójkąty ).
nonamed jak tam bedziesz miał chwile to daj znac co z ramkami i naklejkami (wysłałem PW jak cos ) 2biale ramki przygarne i 2x naklejki też białe mogą być takie na szybki boczne (tył)
Będzie jeszcze możliwość zamówienia czarnych ramek oraz białych naklejek? Byłbym chętny jeśli tylko zaistniała, by taka możliwość.
Jak będzie możliwość zamówienia czarnych ramek oraz białych naklejek to też jestem chętna
i na szybkę boczną
Jeśli chodzi o naklejki to sugeruje napisać do klubowicza Verni , załatwił mi szybko i za dobrą cene naklejki (ten post nie ma za zadanie reklamować kolegi klubowicza ale pomóc innym użytkownikom w pozyskaniu naklejek skoro temat jest w związku z tablicami a z naklejkami temat jest "poniżej" - to tak w ramach wytłumaczenia się aby nikogo nie zgorszyć bo sam wcześniej pytałem o naklejki)
Jeżeli ruszy akcja ramki ja preferuję czarne bardzo chętnie kupię