Panowie, chcę dołożyc w aucie footwell działający w czasie jazdy, iluminację klamek, lampki w boczkach drzwi. Mój bordnetz tego nie ma. Czy mogę zmienić na 3C8? z passata CC 2010 itp? Podejdzie?
Panowie, chcę dołożyc w aucie footwell działający w czasie jazdy, iluminację klamek, lampki w boczkach drzwi. Mój bordnetz tego nie ma. Czy mogę zmienić na 3C8? z passata CC 2010 itp? Podejdzie?
Witam,mam pytanko chce włożyć xenon
Ledowe czy muszę coś przerabiać??Żeby ledy
działały?
Ja w 2007 3.2 wlozylem LED z 2013 czy tam 2014 i bylo p&p
Sent from TT
Pasuje, w VCDS'ie tylko ustawisz sobie odpowiednią opcję DRL i śmiga, ja to przerabiałem na swojej TT 2008r 3.2.
Btw.: jakbyś szukał dokładki z Twojego Avatara do przedniego zderzaka - to akurat mam taką na sprzedaż
Już mam tą dokładkę
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Pomoże mi ktoś z tymi ledami ??
mają domnie przyjść xenony niedługo
i nie wiem jak w VCDS to ustawić, proszę o pomoc
Ostatnio edytowane przez markow ; 20-04-2017 o 12:37
Hej, zamontowałem u siebie reflektory z ledami, wszystko pięknie działa ale krzyczy mi błąd Right side light / daytime running light, oraz przy włączeniu świateł mijania ledy się wyłączają. Dodatkowo nie moge znaleźć świateł pozycyjnych i po włączeniu ich nic sie nie dzieje.
Co zrobić z tym błędem i czy ledy powinny się wyłączać przy włączeniu ksenonów?
Na koniec głupie pytanie - gdzie są pozycyjne?
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie? :[
Trzeba przeprogramowac vcds'em na lampy z ledami- wtedy błędy znikną.
Pozycyjnych nie ma w tej wersji lampy- za nie robi pasek ledowy. Po włączeniu ksenonow pasek przygasa. Wszystko będzie działać jak zrobisz kodowanie. Ja nie wiem jak ale może ktoś się odezwie i pomoże
Edit: No serio? Przecież trzy posty wyżej jest napisane co trzeba zrobić po zmianie lampy.... Nawet tyle się nie chce czytać?
Ostatnio edytowane przez squirrelkuss ; 26-05-2017 o 06:10
Nie denerwuj sie tak, przeczytałem cały temat.
W serwisie mówią mi ze przeprogramowali wszystko, ale dalej ledy nie działają tak jak powinny, tj nie przygasają przy włączeniu świateł mijania, oraz mam 2 kontrolki które opisałem w poście wyżej.
Jest to spowodowane złym zakodowaniem przez elektryka? Czy jest szansa ze akurat ten model czyli bi ksenony nieskretne mogą nie pasować do mojego rocznika (2009).
Jeżeli powinno wszystko działać p&p to moze mi ktoś polecić elektryka z okolic trojmiasta ktory zrobi to na 100%?
Witam. Chce wymienić lampy na te z ledami. Lampy będe zamawiał w ASO. Pytanie brzmi tylko jaki numer części podać, żeby lampy które zamówię były p&p. Numer mojej oryginalnej lampy bez led to 8J0 941 004 D
Ostatnio edytowane przez damiaq ; 12-07-2017 o 14:50
Spytaj i zamów u michal26 - raz że będzie wiedział a dwa że prawie na pewno zrobi Ci lepszą cenę
http://www.klubtt.pl/showthread.php?t=19967
Ostatnio edytowane przez squirrelkuss ; 14-07-2017 o 13:12
Opróżnij skrzynkę