Witam,
Tak jak w temacie chciał bym wrócić ponownie do TT (lnajlepiej z silnikiem 3.2 V6 ewentualnie 2.0 ale tylko quattro przebieg max 80 tys km!
Pozdrawiam
Krystian
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Witam,
Tak jak w temacie chciał bym wrócić ponownie do TT (lnajlepiej z silnikiem 3.2 V6 ewentualnie 2.0 ale tylko quattro przebieg max 80 tys km!
Pozdrawiam
Krystian
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Masz w dziale sprzedam 2.0 q ze Szczecina.
3.2 V6 max 80 tyś przebiegu - matrix
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
Eeee tam...
Są takie auta - na mobile 53 stuki w DE od 15k euro, wiadomo cena zależy od przebiegu...
ale są takie auta, ja sam ttsy też szukałem poniżej 80.000km
LINK DO OGŁOSZEŃ
Ostatnio edytowane przez streetrace ; 30-09-2016 o 08:04
Audi TTS.
The Everyday Sportscar.
Faktycznie, ja cały czas nie wiedzieć czemu ograniczam się do wiskania rodzimego rynku. No tchnąłeś trochę nadziei w kolegę - pewnie do momentu póki nie podliczy akcyzy i reszty kosztów Dla mnie zakup TT za 15 tyś euro + 18,6% akcyzy + plus reszta była by po prostu nie opłacalna. Ale, że pasja to pasja i do portfela cudzego nie zaglądam, życzę koledze owocnych poszukiwań i szybkiego powrotu na klubowe strony z kolejnym TT.
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
Za TTS trzeba dać 90-100k
, a ten 3.2 za 15k wyjdzie ok.78.000zł po opłatach
Są tacy na forum, którzy wolą 3.2 niż TTS (chyba), a i "dyszka" w portfelu zostanie
Audi TTS.
The Everyday Sportscar.
Tak zgadza się, wolę dać troszkę więcej a mieć mały przebieg Wiem że będzie ciężko ale szukam. Może być nawet 2.0T ale powyżej 2010r, im świeższe tym lepiej