AUDI TTS Quattro rocznik 2008 listopad - zakupione w polskim salonie Idczak-Krotosky-Cichy - samochód konfigurowany na moje zamówienie...
Przebieg 49.000 km - cena 80.000 zł
Samochód jest w stanie wręcz salonowym i nie wymaga żadnego wkładu finansowego garażowany traktowany jako trzeci samochód w rodzinie typowa weekendowa zabawka... W zeszłym roku wymieniłem amortyzatory ze wszystkimi dodatkami,ale raczej z uwagi na okres niż na przebieg następnie najważniejsze pasek rozrządu,który należy wymieniać w tego typu samochodach bez względu na przebieg po czterech latach...Wymieniłem również wszystkie płyny w tym: w automatycznej skrzyni biegów i sprzęgle Haldex, ta czynność musi być wykonywana w Audi TTS co 60 tys km - zrobiłem po przebiegu 40.000...Na wszystko posiadam faktury cały przebieg udokumentowny do sprawdzenia w salonie Audi Krotosky-Cichy w Łodzi przy ul.Przybyszewskiego....W tym roku wymieniłem opony letnie zakupiłem z najwyższej półki specjalnie wzmacnianego Michelina przebieg na obecnych oponach 1500 km i wymagają obecnie tylko opcjonalnego wyważenia po ułożeniu...Dodatkowo zapas kompletnych kół zimowych felgi+opony w dobrym jeszcze stanie przy czym opony z uwagi na okres starszy niż cztery lata są moim zdaniem już do wymiany,ponieważ z tym samochodem nie ma żartów i musi mieć dobre i porządne buty...W samochodzie jest zainstalowany Jammer czyli pogromca wszelkich radarów,koszt takiego urządzenia to około 6 tys.zł...samochód praktycznie niewidoczny dla policji...
Z ciężkim bólem serca samochodzik chcę sprzedać w dobre ręce pod koniec października i to tylko z uwagi na odbiór nowego samochodu....
Kontakt Marek tel. 601 211 295
WYPOSAŻENIE
Łopatki zmiany biegów przy kierownicy
ABS
Elektryczne szyby
Poduszki powietrzne+ boczne i kurtyna
Wspomaganie kierownicy
ASR (kontrola trakcji)
Czujnik zmierzchu
MP3 - CD
Elektrycznie ustawiane lusterka samościemniające
Ogranicznik prędkości