fotele jeszcze aktualne czy sprzedane?
fotele jeszcze aktualne czy sprzedane?
fotele zostały jakby sprzedane lecz zostawiono mi 2x czarne w rozliczeniu. Stan ich jest na prawdę bardzo ok, łącznie mam 6 szt foteli.
2x czarne na prawdę ładne za 400zł
2x czarne też ładne za 300zł
2x szare stan ok za 250zł
Mała aktualizacja co się sprzedało z TT r32:
-blenda
-zderzak przód
-fotele
-kierownica + gałka Sline poleciały do mojej a3
-wszystkie plastiki pod maską + środkowy tunel + kratka na głośnik pomiędzy fotelami
-przednie hamulce ( kompletne hamulce tył są na sprzedanie )
-koła
-wydech ( katy zostały jakby ktoś chciał )
-haldex
-przełącznik awaryjnych ,tasiemka z kolumny kierowniczej
-czujnik od xenonów przód (tył posiadam)
-cały kompletny układ spryskiwania lamp
-być może jeszcze kilka pierdół o których aktualnie zapomniałem
Jak wiecie cały kompletny swap silnika, skrzyni wiązki,kompa chłodnicy łap mechanizmu wybierania biegów zostaje u mnie. Dlatego to co jest pod maską obecnie zostaje u mnie . Ponadto na razie nie sprzedaje elementów auta typu dach przednia maska ( chyba ,że zamiana lecz moja jest lekko zagieta ) gdyż auto stoi pod chmurką a ponadto jest cały czas mobilne. Wyjątkiem jest tylna klapa gdyż mam drugą na podmiankę. Elementów zawieszenia typu wahacze ,sanki też na razie nie sprzedaję z racji mobilności auta ( oba stabilizatory chętnie sprzedam )
Na sprzedanie zostało:
-cała tylna klapa ze spoilerem r32 w stanie idealnym - 500zł
-rozpórka z nakrętkami i dodatkowymi 2 blaszkami usztywniającymi czyli calutki komplet - 200zł
-auto jest wyposażone w unikatową metalowo-plastikową osłonę pod silnik (pełni rolę osłony i rozpórki czyli usztywnia konstrukcję cabrio i coupe też nie zaszkodzi)-cena do uzgodnienia bo to rarytas który występuję jedynie w tej wersji TT
-tylny zderzak idealny , mam jeszcze drugi czarny w gorszym stanie - cena 150zł za szary (znaczek r32 sobie zostawiam) i 50zł za czarny
-przednia lewa lampa z anglika ( biały klosz i stan super ). Cena do uzgodnienia
-stabilizator tył ( grubszy ) stan bardzo ładny - cena 150zł
-stabilizator przód posiadam 2x i oddam za 100zł
-tylne obie lampy też cena do ustalenia bo to angliki
-większość czujniczków ze środka i tyłu
-całe nagłośnienie bose ze zmieniarką itp ( bardzo ładnie gra , radio rozkodowane i stan super ) - cena do uzgodnienia (mogę rozkompletować)
-posiadam 2x panele klimatornica , 2x idealne wlewy( bez żadnej ryski) do paliwa
-hamulce na tył 400zł (tarcze ,klocki zaciski ,jarzma czyli idealnym swap na 256 lub jak ktoś chce mogę przygotować zestaw pod 280 lub 288mm)-cena w zależności od wariantu wielkości tarczy
Oprócz TT anglika posiadam sporo części do 1.8t także generalnie można śmiało pytać aby pomóc uwolnić mi się od garażowej graciarni
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 21-08-2016 o 10:16
Spryskiwacz xenonu albo samą końcówkę?
Sprzedalem caly uklad spryskiwania lamp
Ale posiadam drugi zbiorniczek i ktoras pompke. Chyba od spryskiwania xenonow.
Jakby ktos chcial to lewy blotnik i lewy prog jest w stanie idealnym.
2x belki przednie po 200zl i 2x tylna po 50zl.
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 21-08-2016 o 12:43
Pawel mam caly ten komplet spryskiwaczy co od ciebie kupulem , bo kupilem zderzak na miejscu z calym sysytemwm wiec jak ktos bedzie zainteresowany to moge sprzedac ten twoj i wyslac razem z przednimi zaciskami z mk5 co pisalem na fejsie.... wiec jak cos pw ...
19\G/48
część ludzi pytało o kolor auta z racji elementów blacharskich:
fotki metalowej osłony która jest w 100% calutka i tylko plastikowy element wymaga podmianki ( można kupić uszkodzoną oryginalną płytę i połączyć tak jak jest oryginalnie )
to bardziej świecące to metalowa część osłony która usztywnia całą przednią część. Posiadam również boczki w idealnym stanie. Komplet 300zł
Oryginalny spoiler z idealną klapą r32 . Całość 500zł
Tak obecnie wygląda auto i jak kogoś coś interesuje to zapraszam:
kolor- LZ7J
biore oslone jak do coupe podejdzie !!!
19\G/48
Podejdzie. Sa dodatkowe mocowania ktore maja dodatkowe miejsca w tym moim cabrio ale tyle miejsc ile jest do coupe bedzie na pewno. Po prostu w r32 cabrio jest wiecej mocowan i nie musisz wszystkich wykorzystac albo mozesz sobie dorobic do tej metalowej rury laxzocej jakies dodatkowe elementy bo tam jeszcze w plycie sa przewidziane mocowania. Boczki tez dorzucam w cenie oczywiscie.
jaka cena za 2xairbag przednie?
Kiere juz zmienilem do swojego dupowoza a3. Nie wiem czy kolega chce kierownice od a3 ale jesli tak to moge sprzedac.
Za poduche pod schowkiem to zapraszam na pw bo cena raczej nie jest wygorowana
Oslony wstepnie zaklepane i grubszy stabilizator r32 tez.
Przod zmierzylem to jest 21mm zamiast 20 wiec przod zostaje u mnie ale seryjne 20mm mam
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Taka fajna oslonka jak ktos wywali aku fo bagaznika. Aby nie zostawiac dziury pod maska to mozna sobie takie cos przykrecic.
Mozna tam umiescic stozek jak ktos chce. Potem pokaze ten patent jakby ktos byl zainteresowany
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Jakby ktos chcial klapki do zderzaka ze sprezynkami to tez posiadam:
Cześć,
czy posiadasz silniczek podnoszenia szyby lewej (8N8 959 801 E)?
Dzięki za info,
Pozdrawiam.
tak za 150zł oddam
No to chętnie przytulę
Szczegóły na PW