Moi Drodzy
jeszcze się sezon dobrze nie zaczął, a już czas i pora zacząć myśleć o jego zakończeniu tym razem miejscowość nie jest na literę "P" jak to słusznie zauważyliście ale nazwa Hotelu przywołuje do tradycji
oto co tym razem chciałam Wam zaproponować:
termin zlotu: 30 września - 2 pażdziernika 2016
miejsce zlotu: Masłów, okolice Kielc
pobyt: Hotel Przedwiośnie www.hotelprzedwiosnie.pl
cena pobytowa pakietowa: 280 zł od osoby
w cenie mamy:
dwa noclegi (piątek/sobota, sobota/niedziela) każdy ze śniadaniem
dwa grille z jedzeniem
gadżety zlotowe
Basen z ratownikiem – gratis
Parking monitorowany – gratis
Kort tenisowy, boisko wraz ze sprzętem sportowym – gratis
Kupony rabatowe do Parku Rozrywki i Miniatur – gratis
Podczas pobytu, czynny dodatkowy bar / kawiarnia.
uprzedzając Wasze pytania o tor w Kielcach - niby na stronie automobilklubu dzień 1 października jest wolny, ale Pan którego mam do kontaktu, raz mówi że jest wolne, raz że są jakieś zawody, raz go nie ma w pracy, a raz nie ma kajetu to sprawę toru jeszcze będę ustalać i w kolejnych postach dam znać co udało mi się ustalić. Gdyby jednak okazało się że nie ma możliwości wynajęciu toru lub cena będzie zaporowo wysoka, to nie będziemy się nudzić - bo już są pomysły na nowe konkursy - Łukasz będzie nad tym pracował bliżej zlotu
A teraz pytanie zasadnicze, kto jest chętny (na dzień dzisiejszy mam zarezerwowanych 30 dwójek, ale z dołożeniem pokoi na chwilę obecną nie ma problemu)
Czas na zapisy daję Wam do dnia 03.07.2016 jako iż hotel nie będzie trzymał pokoi zbyt długo nie wiedząc co i jak (jest to niestety sezon weselny)
jeśli ktoś już jest zdecydowany na 100% że jedzie, to możecie wpłacać zaliczkę już teraz, konto jak zawsze:
Żuk Elwira
12 1020 1127 0000 1402 0025 3732
pierwsze 50% (kto wpłacić już większą kwotę, do rozliczenia przy ostatecznej wpłacie)
w tytule proszę podać Nick klubowy oraz ilość osób (koniecznie, przelewy bez nicków uważam za darowiznę )
Lecim z listą
1. Elwira i Marcin (ZUCZKY)
2. Sylwia i Piotrek (Hity)
3. Humidorek
4. Szuwar + osoba towarzysząca
5. Matteusz
6. Omerta + osoba towarzysząca
7. Ewa + Kriss
8. Aga + Kamil
9. Patrycja + Grzegorz + Yorkers
10. Magda + Darek
11. Sikor + Karolina
12. KrzysiuProgramista
13. Agnieszka + Mirek
14. Kasia + Przemek
15. Hubert + osoba towarzysząca
16. Roben + osoba towarzysząca
17. Agata + Piotrek
18. Marcin + Zuza
19.
JEŚLI KOGOŚ POMINĘŁAM TO DOPISUJCIE SIĘ PROSZĘ RAZ JESZCZE DO LISTY, BO WYWALIŁO WĄTEK I MUSIMY ZACZYNAĆ OD POCZĄTKU - NIE WIEM CO SIĘ STAŁO ....