Wójto pochwal się jakąś fotką jak to u Ciebie wygląda
Czarna TT-tka, jaki kolor nakładek ? Czerwone ?
nie wiem jakie wybrać.
Ano Wójto wrzuć kilka fotek jak to wygląda bo chyba się skuszę
http://www.klubtt.pl/showthread.php?...385#post239385
Montaż na zwykły silikon . Bez problemu można założyć zdjąć.
Ostatnio edytowane przez Wójto.WRA ; 13-06-2016 o 16:25
Przeraża mnie ten temat... :/
Jeżeli miałbym zakładać to tylko dlatego, że będą lepsze w utrzymaniu niż malowany zacisk ale jeżeli były by np. z emblematem ''tt'' bo z tym brembo to serio remiza jak ktoś wcześniej wspomniał...
..ale cepelia..
Do kompletu na tylną klapę V12 koniecznie srebrny z rantem czerwonym...
Hrrr... Tfu..!
Gusta i guściki, zawsze kupując te super extra nakładki możesz pochwalić się nieświadomym fanom agrotuningu, że masz prawdziwe hamulce brembo! przypomniała mi się sytuacja gdzie szukałem swojej tt'ki i zadzwoniłem do typa który ''ospoilerował'' i oszpecił samochód i chciał jakąś zawrotną cenę to zapytałem jak można oszpecić tak samochód, to mi powiedział, że nie znam się na tjuningach a te spoilery poprawiają przepływ powietrza pod karoserią, więc idąc tym tropem może te nakładki również poprawiają seryjne hamulce? I żebyś Wójto nie odebrał tego jako atak na Ciebie czy cuś tylko moim zdaniem napis tt na hamulcach będzie jakiś bardziej przyziemny tzn, jak masz hamulce brembo i po prostu nie opłaca się odmalowywać proszkowo bo są w złym stanie itd to taka nakładka ma jak najbardziej sens, przynajmniej dla mnie z logicznego punktu widzenia Osobiście chętnie bym się pokusił na to, jeżeli nawet były nakładki bez żadnych napisów, po prostu kolor.
Ostatnio edytowane przez Quuuun ; 13-06-2016 o 20:32
Tak czy inaczej szybki łatwy montaż, mi sie podoba to jest praktycznie nie widoczne i nie rozumiem czemu upodabniasz to do jakiegoś spoilera emblematu czy c**j wie czego jest tym duże zainteresowanie mam takie coś i koledzy chcieli zobaczyć . Zresztą w dupie mam dyskusje . Pójde dam sąsiadowi założy w vectrze będzie spokój .
Hehe nie spinaj się tak, uważaj bo jak się tak spodobało to sąsiad do vectry z felgami zabierze xd Dlaczego upodabniam? Bo moim skromnym zdaniem to agrotuning pokroju dospawanej rynny do wydechu i typowych sebixów w ledwo jeżdzących bmw 1.6 zarzucających dupą na parkingu myśląc, że to drift, AMEN. Ale tak jak podkreśliłem gusta guściki jeżeli masz to u siebie na samochodzie więc ma Ci się to podobać Tobie nie mnie ja tylko wyraziłem swoje zdanie, z którym nikt zgadzać się nie musi
Ostatnio edytowane przez Quuuun ; 13-06-2016 o 21:07