Witajcie, mam pytanie. Chcę kupić zderzak od TTS do TT nie sline (zwykłej) przed liftem.
Czy zderzak z oferty będzie pasował bez kombinacji ?
http://allegro.pl/audi-tts-tt-s-8j0-...6.html#thumb/1
Pozdrawiam !
Witajcie, mam pytanie. Chcę kupić zderzak od TTS do TT nie sline (zwykłej) przed liftem.
Czy zderzak z oferty będzie pasował bez kombinacji ?
http://allegro.pl/audi-tts-tt-s-8j0-...6.html#thumb/1
Pozdrawiam !
Tak, tylko upewnij się, czy w cenie jest grill ze znaczkiem oraz zaślepki spryskiwaczy, bo na aukcji je widać (zgjęcie ze zderzakiem na jedym kołku), ale jak się w nie kliknie to pojawia się zdjęcie na dwóch kołkach, ale już z dziurami (bez zaślepek). I to samo z dolnym spojlerem - mam wrażenie, że sprzedajacy podmienił zdjęcia, na takie bez spojlera i zaślepek, a miniaturki zostały jak były.
Wszystko będzie pasowało, tylko upewnij sie zgodnie z wskazowkami humidorka. Jak cos to środkową kratke do zderzaka tą na dole mam na sprzedanie
Ten zderzak bym sobie odpuścił, widać przecież, że boli go z każdej strony.
AUDI nie przestaje się kochać.
Faktycznie, gość podmienił fotki i inne są miniaturki a inne duże.
Powiedzcie mi gdzie dostanę ten dolny hokej bo na allegro jest tylko jeden i w cenie aż 1000 zł, albo coś źle szukam.
Te boczne kratki znalazłem nowe za 170 zł szt.
Środkowa czyli która bo nie mogę dostrzec środkowej kratki na dole ?
Hokey dostaniesz u Michal26 nowy za 520-550zl kratki 135 nowe
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Kratki nie możesz dostrzec bo jej nie ma, łączy ona dwie boczne kratki idąc pod grillem ogólnie jest tam pięć elementów, do tego hokey, tak wiec sam zderzak to nie wszystko
Znowu TT znowu Cabriolet
dokładnie środkowa czyli tak jak Żuczek pisze pomiędzy grillem a dolnym hokeyem jest taki mały, długi pasek łączący kratki po bokach
Dobrze, że piszecie bo tak to dopiero dowiedziałbym się przy montażu.
Pomijając zderzak, hokej, kratki 2szt. boczne, kratka dolna co pisał maTTeusz, grill, co jeszcze potrzebuje do skompletowania zderzaka od TTS ?
Pytanie jeszcze odnośnie grilla, chcę zamontować ten grill TTS po lifcie czyli poziome żeberka, gdzie go jeszcze mogę kupić ? Bo na allegro 999 zł nowy..
999zł to nie są ORI grille... ORI w ASO kosztuje coś ok 1800zł chyba wszystko zostało wymienione, podsumowując:
1) grill,
2) 2 kratki boczne,
3) kratka środkowa,
4) hokej,
5) zaślepki spryskiwaczy (jeśli nie ma ze zderzakiem),
Jeszcze znaczek na grillu oraz osłony kratek bocznych, by nie prześwitywały bebechy.
OK ! Dzięki za rozjaśnienie sytuacji, jutro kontrolnie odwiedzę ASO w kwestii chociażby zaślepek na spryskiwacze.
Pozdrawiam !
Trochę nieprecyzyjnie przedstawiliście listę:
1. zderzak
2. spoiler / hokej
3. 2 x kratki boczne
4. opcjonalnie 2 x kierownice powietrza za kratkami bocznymi
5. kratka środkowa
6. grill
7. 2 x spoiler / wykończenie nadkola od przodu
8. 2 x zaślepki spryskiwaczy, jeśli nie ma w zderzaku lub nie masz ze starego zderzaka
P.S. Popytaj Michała, bo np grill kosztuje znacznie mniej, niż 1800 zł.
Moim zdaniem lista była bardzo prezyzyjna, ale chciałeś zebrać wszystko w jednym wpisie i ok
Ale co miałeś na myśli pisząc: "2 x spoiler / wykończenie nadkola od przodu"? To trochę nieprecyzyjne...