Malowane u kolegi lakiernika zwykłym lakierem.... wiem wiem ... Ale kosztowało mnie to 350pln więc jak mi się znudzą albo zniszczą (w co wątpię) to na następny sezon znowu przemaluję.
Malowane u kolegi lakiernika zwykłym lakierem.... wiem wiem ... Ale kosztowało mnie to 350pln więc jak mi się znudzą albo zniszczą (w co wątpię) to na następny sezon znowu przemaluję.
Właśnie wygląda to bardzo dobrze.
AUDI nie przestaje się kochać.
Przymiarki do innej zabudowy CA. ma być w miarę schludnie a przede wszystkim funkcjonalnie, czyli stara skrzynia wyleciała. Chcę mieć miejsce w bagażniku i stały dostęp do "koła zapasowego". Szkoda że nie mam porządnego aparatu bo ten z telefonu nie potrafi uchwycić "piękna" a uwydatnia paprochy
Mozesz cyknac fotki z tylu jak to wyglada , daj znac po montazu jak to gra , ciekawie to wyglada no i wiecej miejsca w bagazniku sie zrobi .
pod tymi kratkami TT coś będzie ? jakis wzmacniacz głośnik czy to tylko taka ozdoba?
Były tam 2 wzmacniacze i kondensator, więc musiała być wentylacja żeby się nie wyłączały, został jeden Alpine MRV-F405 + kondensator Signat 1F. Zostanie tak dopóki nie pomyślę o podłączeniu jakichś głośników na tył. Wtedy dokupię wzmacniacz do suba.
Tak to wyglądało:
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Takie foto na szybko. Brakuje jeszcze dekielków i nakładek na śruby bo utknęły gdzieś w GUANGZOU Zaciski jeszcze do odmalowania.
Ostatnio edytowane przez PAHO ; 08-04-2016 o 12:15