Dziś odbył się wyścig, w końcu udało nam się porównać dwa mocne, a zarazem inne projekty, wyścig odbył się pod Berlinem, dlatego jak wrócimy zmontujemy jakiś filmik i wrzucimy DO JUTRA
Dziś odbył się wyścig, w końcu udało nam się porównać dwa mocne, a zarazem inne projekty, wyścig odbył się pod Berlinem, dlatego jak wrócimy zmontujemy jakiś filmik i wrzucimy DO JUTRA
Znowu TT znowu Cabriolet
Zapowiada się coś ciekawego
strzelam w ciemno ze szli równo łeb w łeb ?
Cel jest tylko jeden - najlepiej grające TT na świecie!
Czekam z niecierpliwością
Ps: oba mk2 ? Oba cabrio ?
Wysłane z mojego C6Quad_4G przy użyciu Tapatalka
Szkoda ze nie moglem tego osobiście zobaczyc na wlasne oczy bo zapowiada sie ciekawie
Zrobiliśmy 4 strzały, wynik 2;2 z tym że auta tak porównywalne że wystarczyło aby któryś z nas opóźnił start o pół sekundy i już nie mógł dojść, Qubasa auto to zacny rywal więc chylę czoła, bo wymęczyłem się z nim, a on ze mną, zresztą sami oceńcie, mamy filmik tylko z mojego auta, niestety druga kamera nie ogarnęła.
https://youtu.be/VhSCMyadb_E
Znowu TT znowu Cabriolet
Ciekaw jestem jakby wygladala TT Michala w takim pojedynku
Ciekawie było Ciekawy jestem czy chociaż*raz udało się równo wcisnąć gaz Tak czy inaczej mocne ta Twoja TTka Żuczek. Bardzo fajnie się*oglądało taką*sunącą rakietę. Też*się*wymęczyłęm, ale bardzo przyjemnie. Gratuluję*projektu i fajnie, że każde auTTko ma swój własny charakter, inne brzmienie.
Dodam tylko, że różnica mas została zniwelowana a nawet chyba na moją*niekorzyść, bo dostałem pasażera - no i ten fotelik z tyłu
No idą te TT,w końcu piątka z przodu.