911 Kiler
Ciekawy wynalazek.Zamieszczone przez eb84
Trzeba by teraz sciagnac to do polski Na tyl tez juz sa, nawet takie co znikaja literki
Tylko przy większych prędkościach patent może nie zadziałać
No no niezly bajer! Juz chcialem sie cieszyc, ze nie dosc, iz fotka z fotoradaru nie bedzie mogla zidentyfikowac uzytkownika, ale i zdjecia samochodow na parkingach przy przekroczeniu czasu postoju nic nie dadza... z tym, ze przypomnialem sobie o naklejce na szybie z nasza rejestracja .
Niestety gdzies wyczytalem, ze fotoradary maja juz taka optyke, ze bez problemu daja odczytac te cyferki i literki z naklejki... no chyba, ze razem z tablica chowalaby sie tez ta przekleta naklejka hehehe.
Pisza ze powyzej 200 to ok.Zamieszczone przez kanonka
[ Dodano: 4 Listopad 2008, 17:57 ]
Ja mam francuska rejestracje, wiec to mnie nie dotyczyZamieszczone przez bithoven
Ale i tak wedlug mnie szyba moze byc brudna w tym miejscu nie
911 Kiler
no ta po tym co widze w TTelewizji jesli gosc zacznie to sprzedawac w polsce zostanie milionerem
NO RISK,
NO FUN.
Spokojnie u nas pewnie zaraz wprowadzą prawo które będzie zabraniało i karało za instalacje czegoś takiego w samochodzie. I nie zdziwił bym się, bo u nas lepiej jest wydać kilka milionów na nowe radary niż zrobić choćby kawałek porządnej drogi, zawsze w takich wypadkach cytuje tekst piosenki :
„Bo tutaj jest jak jest
Po prostu...
I Ty dobrze o tym wiesz”
życie to jedna wielka impreza na któr? wszyscy s? zaproszeni.
hej, a nie lepsze byłoby to ?
http://www.youtube.com/watch?v=BWXI6...eature=related
nie ma tu ruchomych elementów, wiec nic sie nie odłamie, szczegolnie przy wiekszej predkosci
widac ze jest to podlaczane przewodzikiem elketrycznym, wiec mozna sobie podprowadzic pod jakis przycisk w kabinie i sciemniac tablice gdy potrzeba
Pozdrawiam!
Pajak
nie to nakladka od razu widac ze cos nie tak ...
Kolege dostal za fotobloker nie zle mandat, a mniej wiecej to jest ot samo
911 Kiler
ja bym sobie to kupił i fotoradarem się pobawił ;P w trójmieście niejednym