zabieram XP z kabelkiem
Artur, nie śmiałem pytać.
AUDI nie przestaje się kochać.
Taka mała ściąga. Można zapisać i wydrukować. Jakby były problemy, dajcie znać.
Do jutra!
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Ojaaaa!
TT stok zaliczyły!
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Na podsumowanie i zamknięcie tematu - wklejam z FB
To już tak żeby zamknąć cały wątek, kilka słów ode mnie Bardzo dziękuję Wam za wszystkie miłe słowa na FB, w ogóle się tego nie spodziewałam, serio Ze szczerym zdumieniem to wszystko i wczoraj przeczytałam i dzisiaj czytam dalej. :-O
Szok o tyle większy, że wszystko tak praktycznie na szybcika było organizowane, bo pomysł wyszedł przecież Radektg, ale Meksyk go pochłonął a że kilka osób wyraziło zainteresowanie tematem, to nie wypadało odpuścić.
Denerwowałam się bardzo, bo chciałam żeby mimo wszystko wyszło jak najlepiej, a doświadczenia przecież żadnego w tym zakresie nie mam :-O Dodatkowo sporo pokrzyżowała pogoda, ale Sławek tłumaczył, że przecież sprawię Wam niespodziankę (bo nastawiacie się na śnieg, a śniegu nie będzie ), a ludzie uwielbiają niespodzianki, więc i tak będzie super!
Kilka punktów totalnie nie wyszło - np. zupełnie nie pomyślałam o jakimś takim wspólnym pożegnaniu czy fotkach, a potem to się już tak porozjeżdżało, że szkoda było ściągać wszystkich w środku dnia ze stoku, bo trochę tego śniegu jednak było.
Dodatkowo udało nam się przekonać jednego z okolicznych grajków, żeby zamiast pełnej stawki zagrał za 35% wartości - bo ze składki na kulig zostało ok. 150 zł. :-> To miała być wielka niespodzianka, ale Pan grajek zapił i nie dotarł Sami się o tym dowiedzieliśmy po przyjeździe do koliby. :-/ (części z Was już pooddawałam po pińć zeta, reszcie oddam jutro ).
Mam jednak nadzieję, że za jakiś czas pozostaną już tylko te dobre wspomnienia, a Wasza wyobraźnia warunki narciarskie tak przetworzy, że będziemy to wspominali niczym zlot w Alpach.
Podsumowując - czytanie tych wszystkich miłych słów na FB meeega dużo dla mnie znaczy, naprawdę.
Marini - raz jeszcze dzięki za wszystkie podpowiedzi, Wam wszystkim za obecność i za te wszystkie pozytywne opinie!!! No i Sławkowi za dolewanie do kieliszka wina, kiedy stres brał górę.
Do zobaczenia!
Poniżej kilka fotek, które na FB zamieścili PiotrekHIT, Marini, deangell, Asikson, Per-der, Patrycja, Danusia lub Henryk i ja. Wypada i tutaj wkleić na pamiątkę
I na zakończenie...
Ostatnio edytowane przez wi_ ; 01-02-2016 o 22:37
Bardzo fajne podsumowanie imprezy, tak trzymać
Znowu TT znowu Cabriolet
Ja również na zakońćzenie wątku chciałbym wszystkim serdecznie podziękować.
Żałuję, że nie mogliśmy być z Wami już od piątku, ale biorąc pod uwagę "megaKAC" jest coś co mówi "może i dobrze" hehehe
A tak serio należą sie wielkie podziękowania dla Wi za dopięcie wszystkiego na ostatni guzik jak i wszystkim współorganizatorom.
Jak zwykle spotkanie z Wami było wielką przyjemnością.
Do zobaczenia kolejnym razem!
hej
TTaka sytuacja
Ja tez pozdrawiam wszystkich uczestników zloTT-u. Było mega.
PS. pamiętajcie 27.02 TTki jadą na kacsushi.
Dziękuję wszystkim a szczególnie WI_
do następnego kacTT
Było bardzo przyjemnie, wszystkiego po trochu
No właśnie humidorek, wszystkiego po trochu i do dzisiaj wyciągam drzazgi z ucha jak na kuligu za potrzebą wybiegłem w las
Prawie zabił mnie ten Twój kubek z winem
TTaka sytuacja
PS. pamiętajcie 27.02 TTki jadą na kacsushi. [/QUOTE]
buu, ja niestety w tym terminie będę leczyć kac w Russiji , dobrej zabawy