Patrzę w kalendarz niby są jacyś klienci ale nie jest to nic czego nie da się poprzekładać. Proszę tylko o jakieś info z wyprzedzeniem
Patrzę w kalendarz niby są jacyś klienci ale nie jest to nic czego nie da się poprzekładać. Proszę tylko o jakieś info z wyprzedzeniem
Witam .
-Temat przygasł , ale zobaczymy co z tego wyjdzie .
Więc termin Spotu Pomorskiego dnia 19.12.2015r godzina 17-00
Godzina taka by ci co chcą przyjechać (a mają trochę więcej kilometrów) ; powinni się wszyscy wyrobić .
Miejsce : Gdynia , Skwer Kościuszki - na samym końcu przy pomniku.
https://www.google.pl/search?q=pomni...oQsAQILg&dpr=1
Spot jak to spot -czyli : zapoznanie się ,pogaduchy ,(zdjęcia ) następnie można by coś zjeść i wypić kawę itd....
http://mapa.targeo.pl/kapitan-cook-a...tauracja/adres
Czekam na wasze wpisy i chęć spotkania się .
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Jaka cisza.
Ktoś będzie?
Fajnie by było jak byście się wypowiedzieli.
Więc kto będzie a komu nie pasuje .
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Witam. Zdjęć że spotu nie będzie - sami możecie sobie odpowiedzieć.
Byłem .
Ostatnio edytowane przez Mały 112 ; 14-12-2015 o 14:16
Witajcie,
Co sądzicie o tym, żeby taki zlot zaplanować z wyprzedzeniem ok. miesiąca i może nie na sobotę bo wtedy wielu z nas ma rodzinne plany i zobowiązania, ale albo wieczorem w tygodniu lub też w niedzielę? Jestem tu nowy, ale z tego co przeglądałem forum to zauważyłem, że zloty na Pomorzu nie cieszą się dużą popularnością. Fajnie by było coś ruszyć bo w końcu jakieś TT'ki u nas na ulicach widuję.
Skoro z Trójmiasta jest nie wielu zaintersowanych to może warto coś zrobić na pograniczu z jakimś sąsiednim regionem? Pewnie przemawia przeze mnie entuzjazm nowego na forum, ale warto spróbować
Kombinuj.
Jeśli chodzi o moją obecność, to niestety zostałem bez auta, obecnie przebywa w SPA, jacuzzi i te sprawy
W styczniu powinienem już go mieć i wtedy każdy weekend będę w stanie poświęcić na jakiś spot
Jak widać grudniowe przeziębienia dotyczą tez Naszych aut, a nie tylko Nas samych
a mówiłem załóż mu szalik na lusterka...
eh jak małe dziecko :P
TTaka sytuacja
Szkoda że nikt wcześniej nic nie napisał na pw .
Mały spokojnie, co sie odwlecze to nie uciecze
TTaka sytuacja
Witam, ostatnio gdzieś na "fejsbukach" przewinął mi się zlot Audi w Toruniu. Przypada to jakoś w styczniu może jako Forumowcy wpadniemy ekipą ? Ja osobiście przegapiłem trochę temat spotu muszę forum podpiąć sobie pod tel. Jak pomysł się podoba to proszę aby zajął się tym ktoś "ogarnięty", jakiś temat czy coś takiego. Ja niestety z racji pracy, obowiązków ogólnego deficytu czasu z pewnością nie jestem najlepszą osobą do prowadzenia takiego tematu
Nie wiem czy to dobre miejsce ale wydaje mi się że będzie OK i nie będę specjalnie nowego tematu zakładać żeby nie śmiecić. Informacyjnie wrzucam że "Piątek 18.01.19 spocik na Szczecin/Łasztownia 20:00", taka padła propozycja na jednej z grup na Fejsbuku, ja nie jestem nawet z okolic i jadę na zlot w Wiśle w tym terminie ale jak ktoś znad morza nie chce jechać na weekend w góry to może skorzysta z takiej opcji aby na chwilę wyskoczyć.