Paweł ja bezpośrednie (kliknij na obrazek prawym a następnie - pokaż obrazek) linki do zdjęć dodaję za pomoca ikonki insert image -> from url i odznaczam opcję Retrieve remote file and reference locally
i wychodzi tak
Paweł ja bezpośrednie (kliknij na obrazek prawym a następnie - pokaż obrazek) linki do zdjęć dodaję za pomoca ikonki insert image -> from url i odznaczam opcję Retrieve remote file and reference locally
i wychodzi tak
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
widać? bo ja kiedyś próbowałem ale nie odznaczałem i często gęsto nie działało
Na razie widać
widać git, pamiętaj tylko odznaczać ten ptaszek
poczekamy i jak bedzie widać do edytuje te posty
bo trochę mnie denerowało to , dodałem też post na forum a3 i Grabek daj znać czy tam foto widać :P
Ja właśnie wrzucam po przez URL i odznaczam localy fotki dodaje z prywatnego konta kiedyś zawsze to działało teraz znikają po czasie tak jak zapewne ta którą dodam właśnie
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Jeszcze nie zniknęło sukces normalnie.
Zastanawia mnie też sprawa braku możliwości wstawiania filmu z Y.T po przez URL, nie dodaje ikonki, tylko wstawia link, wie ktoś coś na ten temat?
Kiedyś działało to normalnie.
Znowu TT znowu Cabriolet
No ja nie widzę tego, Paweł...
Te Terrere Terrere terererererere …
A ja widzę wszystkie zdjęcia używam tapatalka
Using Tapatalk
ja Pawła zdjęcia też nie widzę.
Ale skoro jest "-" zamiast zdjecia to tak jakby Paweł je usunął
Sprawdzałem z różnych kont i taka loteria, jedne widać drugich nie, moje fotki wchodzą z płatnego serwera, więc to nie polityka google a problem na forum, który wypadało by rozwiązać.
Znowu TT znowu Cabriolet
nic nie usuwałem;/ ja fotkę widzę....ech zaczyna mnie to wkur bo na forum a3 wrzuciłem fotki i wszyscy je widzą z tego co się zorientowałem:P
Administratorzy muszą sprawdzić w ustawieniach forum czy czasem nie jest wybrana jakaś opcja, która wygasza zdjęcia po jakimś czasie. Serwer w żaden sposób nie ogranicza miejsca dla forum tak więc Bartek abo Artur musza sprawdzić w ustawieniach forum. Może była jakaś aktualizacja robiona?
I don't have dreams, I have goals.
co ciekawe fotki z fb działają tylko ze po 2 mies już ich niema
Ale na forum a3 jest ten sam problem. Fotki działaja ale na drugi dzień już nie
To raczej jednak wina serwera, mi przyszedł mail o odblokowaniu fotek, z jakiego powodu były zablokowane tego nie wiem, jak widać fotka cały czas działa, więc może problem załatwiony przynajmniej u mnie.
Znowu TT znowu Cabriolet