Gałka jedzie mi troche allegro tunningiem
Gałka jedzie mi troche allegro tunningiem
No Bella, życzę niskich progów zwalniających i od teraz każdy krawężnik będzie wyglądał inaczej ale warto.
Ale za to z jajem, niczym z filmu Jarmuscha "Night on Earth", w aucie prowadzonym nocą ulicami Rzymu, przez Roberto Benigniego w ciemnych okularach https://www.youtube.com/watch?v=N99Ps4nLBGU
Fakt, pasuje może bardziej do starego Fiata
wiewioraandrzej to kit a nie gwint
hubi_pl zobaczymy jak będzie "leżeć" w aucie. Jeszcze będziesz chciał taką
molendez dobrze że u mnie na wiosce drogi w miarę dobre i progi zwalniające niewysokie
Tomek69N dałeś mi natchnienie, zamówiłem 2szt, ale... samych bil po 9 zeta, wsadzę na wiertarkę stołową a potem nagwintuję no i zobaczymy jak będzie wyglądać
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
nie mogłem się dalej patrzeć na "ręczny" więc poszedł do obszycia
brakujący element układanki, dzięki ZUCZEK
Ostatnio edytowane przez omerta ; 04-09-2015 o 06:43
Właśnie pisał ZUCZEK że była masakra. Co by nie było, docięty dobrze, dużo roboty nie będę z nim miał, jedynie martwi mnie jak go zamocować, ale może dam radę
Co do zawiasu to jest sztywniej, ale bez przesady, jeszcze komfort (jak dla mnie) jest - sądziłem że będzie gorzej. Nadmienić trzeba, że zawiecha tt jest dość sztywno "wystrojona" więc nie oczekiwałem po kicie że będzie miękko. Jedynie co zauważyłem to to że ładnie wybiera studzienki kanalizacyjne, lepiej niż na serii. Auto nie skacze jak piłeczka pingpongowa więc jest OK.
Prowadzenie pewnie się polepszy, jak zrobię geometrię, zbieżność i zamontuję spojler
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Tym razem zabrałem się za sprawy techniczne. Może nie ma się czym chwalić, albo jest (albo ktoś nie żałował na rozrządzie albo... żałował - przebieg auta 232tys)
czy te "98" na pompie wody po prawej stronie to jest data produkcji?? Nadmienię, że uszczelka pokrywy zaworów i świec jak ostatnio wymieniałem też była oryginał audi
Ostatnio edytowane przez omerta ; 18-09-2015 o 19:09
Tak, to data produkcji
Te Terrere Terrere terererererere …
Osobiście raczej nie wierzę że cały rozrząd wytrzymał by 230 tyś, pewnie ktoś robił w serwisie.
Tak czy inaczej, dobrze że się za to zabrałeś
Ręczny wygląda super, gratuluję
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
niestety takie widoki często trafiam:P Zmieniają pasek rolkę w napinaczu i dużą rolkę:P Także ten napinacz pewnie też jest ori bo w aso tani nie jest a skoro ktoś załował na pompie wody to i napinacza na pewno nie zmienił :P
Albo wstawił używkę w dobrym stanie, takich ludzi też nie brakuje, ważne że w porę się zabrałeś za to i po sprawie.
Znowu TT znowu Cabriolet
Teraz chociaż spokojniejszy sen i jazda bez duszy na ramieniu...
Wzór fajnie