To może ktoś podpyta z okolic, co z tym autem (czerwonym 3.2) się dzieje. Zdjęcia spod maski by się przydały. Nie ma DSG więc problem z mechatroniką odpada. Może silnik wcale tak równo i cicho jednak w niej nie pracuje :P
To może ktoś podpyta z okolic, co z tym autem (czerwonym 3.2) się dzieje. Zdjęcia spod maski by się przydały. Nie ma DSG więc problem z mechatroniką odpada. Może silnik wcale tak równo i cicho jednak w niej nie pracuje :P
Dominik jedz .Jak zobaczysz to zdaj relacje no szczerze to strasznie się na nią napalilem
Using Tapatalk
Andrzej pisałem juz wcześniej ze sie pali AirBag po odpaleniu zobacz na zdjeciach....wiec moze miało to auto jakies przygody i pewnie nie przodem
Wątpię bo to TT z 2004, ale Ostrów Mazowiecka to jak drugi Radom, także kto wie...
OT: Kiedyś z moim kumplem z Radomia pojechaliśmy do Ostrowii obejrzeć Fabie z Allegro....okazało się że stoi w szopie na lakierni a sprzedający powiedział że możemy kupować tylko próg jeszcze wysycha także ostrożnie wsiadać i jechać Podziekowaliśmy dalszym poszukiwaniom w tym rejonie...
Te Terrere Terrere terererererere …
Jak dla mnie po zdjeciach przod byl robiony. Lewa lampa z napisem Bosch prawa be znapisu. Lewa krzywo osadzona.
I dziwne jak dla mnie ma szpary miedzy progiem a błotnikiem, jakby za duze.
Ostatnio edytowane przez _kris ; 03-09-2015 o 21:52
Wszystko da sie zrobić, byle byla prosta konstrukcja
Rogala nie wyprostujsz (nawet jak będzie prosty to juz nie to samo) a całą mechanikę czy naprawy blacharsko lakierniczo są do zrobienia.
Czasem cena plus inwestycje mogą być wieksze niz zakup droższego pewniejszego egzemplarza (patrz dla porównania byłe auto Elora). Takze najwazniejsze co tam siedzi w środku
Ostatnio edytowane przez omerta ; 04-09-2015 o 07:15
Wyglada jak moja byla tt (silnik, kolor, wnetrze) wypisz wymaluj i to w manualu. Swoja sprzedalem pol roku temu za 40000 z tego samego rocznika. Poszla w 2 tygodnie od wystawienia. Jak oni to sprzedaja za 27k do tego zaplacili 18% podatku i jeszcze chca na tym zarobic to szkoda waszego paliwa. Ale jak ktos blisko mieszka to do zaglebia dziadow w Ostrowi moze podjechac i opisac tutaj. zalecam ostroznosc i kilka tysi ekstra na inwestycje jak nie jest to spaw.
Ostatnio edytowane przez Elor ; 04-09-2015 o 07:31
ta cena jest bez opłat panowie panie :P
"TT igła" i jak przyjade to na pewno się do niczego nie doczepię pomimo ,że powiedziałem sprzedawcy iż kilka TT w życiu widziałem.
Nie pytałem o odstającą maskę i kontrolkę poduchy a teraz sprzedawca nie odbiera. Osobiście czuję ,że był tam dzwon w niemczech i została dobrze pomalowana bo podobno niema żadnego odprysku i wszystkie warstwy są zgodne i można latać z czujnikiem ;P
Niestety podejrzewam ,że do Elorowej jej brakuje bo w innym wypadku pewnie bym miał 2 TT
Panowie czy mozecie powiedziec cos o tym audi TT ?
http://allegro.pl/audi-tt-180km-spro...641422304.html
Jestem swiadomy ze auto jest stosunkowo tanie i dlugo wisi ogloszenie. Pytanie tylko dlaczego ? Moze ktos ogladal ten samochod ?