Spoko, źle spojrzałem . Dystans załatwiłby sprawę
Spoko, źle spojrzałem . Dystans załatwiłby sprawę
I tak już szuram brzuchem np. na "policjantach" albo ostatnio na wjeździe do posesji na kwaterze w Zakopcu a do tego na obniżeniu parkować trzeba pół metra przed krawężnikiem.
Dystans ewentualnie niewielki. Dopucowałem spód i drzwi z odprysków asfaltu i niech taki czysty zostanie.
Poza tym inne, większe siły działają na "zdystansowane" osie a to bez wpływu na zawias nie jest. Drogi się trzyma i tak dobrze. Muszę pochwalić te gumy, które kupiłem - są o niebo lepsze niż poprzednie - ciszej i mniejszy opór a auto i tak się trzyma rewelacyjnie. Dużo też zrobiła geometria zrobiona po remoncie zawieszenia - inna bajka.
Ostatnio edytowane przez Tomek69N ; 30-05-2015 o 11:19
Tomek jak byś był zainteresowany mam cztery dystansy15mm i śrubki na zbyciu. Będę w PL w lipcu.
Jak weźmiesz 4 dystanse 15mm, a byś chciał 2 dystanse 20mm to mogę się z Tobą zamienić na dwa 15mm
20150711_145117.jpg
W związku z dzisiejszą przygodą parkingową z nieznajomym pojazdem w ten piękny słoneczny dzień, szukam części jak na zdjęciu
LEWY PRZEDNI BŁOTNIK KUPIĘ.
Zastanawiam się nad naprawą lub wymianą. Raczej druga opcja.
Ostatnio edytowane przez Tomek69N ; 11-07-2015 o 18:22
Moje kondolencje. Prowadziłeś auto? Czy wróciłeś do tak oszpeconego? ;/
kogo wina?
Uuu Tomku współczuję
Ostatnio edytowane przez wiewioraandrzej ; 11-07-2015 o 19:12
Using Tapatalk
Zniżki, zniżeczki...
W tym sęk, że nawet kamery brak pod sklepem wokół. Kilka stówek pójdzie się... na spacer. Wkurza mnie to jeszcze bardziej, że kiedy miałem roczny "urlop" zdrowotny zrobiłem auto na cacy, żeby już nie stało na warsztacie w najbliższym czasie a zwłaszcza w czasie letniego urlopu.