Ja bym i tak zareklamował. Trzeba było to zrobić od razu. Musieli by ci poprawić ten kolor.
Ja bym i tak zareklamował. Trzeba było to zrobić od razu. Musieli by ci poprawić ten kolor.
Maluj cały zderzak przedni na czarno , to czerwone obramowanie ma się nijak do reszty i w mojej ocenie totalnie nie pasuje.
W mojej również nie pasuje ,i będzie na czarno .Jeśli chodzi o zareklamowanie to mam czas i lakiernik o tym wie, ale nie mogłem juz w tamtej chwili zostawić auta na kolejne parę dni
Using Tapatalk
Nie jestem zwolennikiem takiej czerni i w mojej opinii, z przodu powinno być trochę chromu. Ale to twoje auto i twój wybór
A mnie w końcu udało się dorwać zderzak R32 sprowadzony z Anglii za śmieszne pieniążki 400 zł ,zderzak nie naprawiany kompletny z grillem ,poza tym dokładka zderzaka i dokładka spojlera ale minie trochę czasu zanim to zamontuje ☺ no i trochę fotek ze zlotu
Ostatnio edytowane przez wiewioraandrzej ; 14-06-2015 o 21:13
Using Tapatalk
Gratulacje! Szukam też zderzaka R32 a cena jaką zapłaciłeś to ćwierć rynkowej, albo i mniej. Mocowanie jest bodajże inne, dostałeś w kpl.?
Tak cały komplet ,mam rodzinę w Anglii i od jakiegoś czasu był poszukiwany tam zderzak i się trafił w bardzo dobrym stanie bo tylko takiego szukałem w zasadzie to tylko pomalować .Wcześniej były też inne ale zawsze z jakimś defektem.U nas takie są ceny bo większość sprzedawanych jak nie wszystkie to od handlarzy
Ostatnio edytowane przez wiewioraandrzej ; 14-06-2015 o 23:07
Using Tapatalk
U mnie już stuknelo 200 tys .Autko ma się bardzo dobrze ,ostatnio zdiagnozowana drobna nieszczelność poza tym do zrobienia pozostał tylko licznik
Using Tapatalk
Spokojnie, twoje auto jeszcze wiele razy przekroczy 200 tys km Pamiętam, jak w swoim samochodziku zrobiłem stówkę, też miałem fotke
U mnie w sumie nic się nie dzieje .Ostatnio wpadły nowe opony Pirelli PZero Nero GT 215 35 19. I tutaj mam pytanko ,czy ktos z forumowiczow mial doczynienia z oponami z tej Firmy bo w zasadzie mam je od wczoraj i jeszcze nie przetestowalem dobrze ;generalnie jak sie zachowuja na deszczu itp .Na montaż czeka zderzak od R32 dokłada spojlera i blenda od R32
Ostatnio edytowane przez wiewioraandrzej ; 31-08-2015 o 23:11
Using Tapatalk
No to gratuluję !! To będzie duży krok w przód jeśli chodzi o wygląd auta.
Jeśli chodzi o opony to zakładając że to to te nowe co niedawno wyszły to powinieneś być zadowolony ,trochę za mało agresywna opona dla tych którzy lubią ostro jeździć ale za to cicha i w miarę komfortowa .
Szkoda że taka wąska ( seria jest 225 .. ) ale być może nie będzie jakoś znacząco to odczuwalne w kontekście pogorszenia trakcji
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
W zakrętach słabo, szybko wpada w poślizg, ale jest łatwo wyczuwalna więc wiesz kiedy odpuścić, bardzo dobra na deszczu wręcz rewelacyjna, na suchym wypada średnio ale akceptowalnie, zależy kto czego oczekuje, myślę że przy 200hp to wystarczy.
Znowu TT znowu Cabriolet
Dzięki Panowie za opinie .Opony przetestowane wczoraj powiem tyle ze są rewelacyjne ,w zakrery wchodzi się świetnie bardzo dobra przyczepność .Wczoraj akurat testowałem podczas deszczu jednym słowem rewelacja zero problemów w trakcja w odróżnieniu od poprzednich jakie miałem (Sunny)na tamtych podczas pokonywania ostrego zakrętu włączalo się ESP .
Using Tapatalk
Piękne autko!
Pirelli P Zero Nero GT ma w Alfie Gtv (225/45/17) - jak dla mnie świetne gumy. W normalnych warunkach ulicznych prędzej włącza się mój brązowy wskaźnik strachu w spodniach niż one zaczynają się ślizgać. Szumy akceptowalne, na deszczu bardzo dobrze. Niewielki jeszcze przebieg, ale przy cenie za komplet ok 1200 zł moim zdaniem dobry wybór.