Może Ci co są po chip tuningu i nie tylko pochwalą się o ile zwiększyli moc i przy okazji spalanie ?
Może Ci co są po chip tuningu i nie tylko pochwalą się o ile zwiększyli moc i przy okazji spalanie ?
Witam sorki że tak późno odpisuje ale po pierwsze temat nie tu a po drugie spalanie mi jednak wzrosło z 9.5 do 10.8 wiec wiecej pali ale jak jeździiiiiii jeszcze musze dopracowac mechanicznie i na hamownie podjechac .Mam nadzieje ze mi mi kucy przybyło .Pozdrawiam
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
A gdzie robiłeś na allegro
Znowu TT znowu Cabriolet
ZUCZEK, Moja słodka tajemnica Nie na allegro ale u dobrego elektronika po hamowni cos wiecej napisze. koszt 800zł
p.s. a podsumowanie mojego zakupu przynajmniej za 1,5 roku
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
Napisz koniecznie najlepiej wrzuć wykresik
Znowu TT znowu Cabriolet
W 1.8T mały wzrost spalania jest zawsze, chyba, że ktoś nie korzysta z mocy
Ale takich przypadków nie znam
Witam
Nie należy zapominać że silniki benzynowe są zdecydowanie bardziej skomplikowane jeśli chodzi o tworzenie programów niż diesle.
Z 1.8T nasza firma ma już duży bagaż doświadczeń od samego chiptuningu po modyfikacje mechaniczne po których samochody legitymują się mocą 230,260,330 wszystko zależy od zestawu jaki zostanie założony.
Przestrzegam Was przed wszystkimi chipami z allegro czy tunerów za 800zł
Czasem warto zapłacić więcej niż później wymieniać turbine lub (już takie przypadki mieliśmy) składać od nowa silnik.
Nie generalizuje bo zawsze znajdzie się ktoś dobry za lepsza kase ale z autopsji wiemy że to raczej sporadyczne przypadki.
Pozdrawiam
Święta prawda jedynie w TDI można zaobserwować mniejsze spalanie po chipie.
ale kotleta wypatrzyłaś....
MARUDA
Kotlet, kotletem ale informacja przydatna. Jak jest moc to trzeba autko nakarmić paliwkiem. Nowe konie w stadzie też chcą pić
Wg mnie większy dopływ powietrza to przekłada się na większe spalanie - kiedyś widziałem analizę porównawczą ale nie mogę znaleźć w ulubionych. Jak znajdę link to wkleję jeżeli jeszcze wątek będzie aktualny.