Mam takie sobie pytanko...czy gdybym pojechał w ostatniej chwili to będzie problem z noclegiem i jak bym został potraktowany finansowo?
Mam takie sobie pytanko...czy gdybym pojechał w ostatniej chwili to będzie problem z noclegiem i jak bym został potraktowany finansowo?
Ilość miejsc ograniczona
Im nas więcej tym lepiej.
Last minute?
AUDI nie przestaje się kochać.
Ultra Last Minute
Ryzyko duże:
1. Brak miejsc w hotelu
2. Gorsze pokoje bo ostatnie
3. Droższe ceny
"To samobójstwo! Nikłe szanse powodzenia! Na co czekamy?" (cyt.)
Przyjeżdżaj.
Pokoje i tak będą takie same pytanie czy będą jeszcze dostępne ;D
Kurde dopiero teraz znalazłem temat, można w poniedziałek przelewik jeszcze puścić ?
andrzej pisal ze we wtorek jedzie wplacac zaliczke i ze poki sa miejsca w hotelu to mozna... wiec wpłacaj i pucuj fure na zloTT
Nie chodzi o to nie widziałem poprostu tego tematu Jutro będzie wpłacone
Wtorek za nami, udało się wszystko załatwić?
Czytajac post 1, chcialem sie upewnic, wplacajac 20zl (pierwszej zaliczki) oraz 220zl (drugiej zaliczki) juz nic nie doplacam teraz tylko za wszystko rozliczamy sie na miejscu?
Przemo czytaj ze zrozumieniem, było i tutaj i na fb.
UWAGA!!!
Po rozmowie z Andrzejem, wrzucam ten post na jego prośbę, ponieważ ma teraz tylko dostęp z telefonu
Koszt pobytu za 3 doby 240zł/osoba.(teraz 50% , czyli 120zł, reszta do 15.05.2015r)
Wpłata 50% zaliczki do 10.04.15 do końca dnia.
13.04.15 Andrzej jedzie wpłacić zaliczkę i podpisuje na tyle osób, ile tę zaliczkę wpłaciło. Wpłacamy teraz 120zł od osoby(co stanowi 50% kwoty za cały pobyt), jeśli jedzie jedna osoba teraz wpłaca 120zł, dwie osoby 240zł, 3 osoby 360zł itd. Ci co wpłacili 20zł zaliczki odejmują ją. W tytule przelewu proszę podać nick i liczbę osób za jaką się wpłaca. Kolejne 50% płacimy do 15.05.2015r. Jeśli, ktoś nie wpłaci drugiej raty zaliczka przepada. Andrzej będzie aktualizował listę wpłat. Można płacić od razu całość, jednak proszę to jasno napisać w tytule przelewu.
Dane do przelewu:
Andrzej Wiewióra Częstochowa Ul Schillera 3m3 42-200 numer konta 80124012131111001022485604
Temat chwilowo zamykam proszę o cierpliwość szczegóły wkrótce
Nowe informacje http://www.klubtt.pl/showthread.php?...a-NOWE-MIEJSCE
Ostatnio edytowane przez ZUCZEK ; 22-04-2015 o 18:37
Znowu TT znowu Cabriolet