Marcin, może w tym 8J jest znana i omawiana usterka wzmacniacza?
Wiele by to wyjaśniło.
Marcin, może w tym 8J jest znana i omawiana usterka wzmacniacza?
Wiele by to wyjaśniło.
AUDI nie przestaje się kochać.
Ja po prostu jestem zdania że jak modzić to albo grubo albo wcale. Wg mnie montaż seryjnego BOSE pod seryjne (nie RNS-E) radio nie jest wspołmierny do oczekiwanych efektów. Tyle w tym OT i kończymy
Te Terrere Terrere terererererere …
No i tak trzeba było napisać od razu
Znowu TT znowu Cabriolet
Taka mała aktualizacja tematu, ostatnio przewinęło się przez moje biurko sporo liczników TTkowych, ale chyba jednym z większych wyzwań była naprawa licznika jednego ze znanych forumowiczów. Po usunięciu sporej ilości zimnych lutów w końcu udało się przywrócić odpowiednią pracę wskazówek co ucieszyło zarówno mnie jak i właściciela O nowym FISie (oryginalnym) nie wspomnę (z tym że nie na zdjęciu a nie mogę znaleźć na fonie innej fotki)
Można już śmiało szykować na zlot
Ponadto trafiła mi się także naprawa RNS-E kolejnego klubowicza, która zakończyła się przywróceniem prawidłowego działania ekranu...mam nadzieję że tym razem na długo
ooooooooo tak JERRY liczniki znanego forumowicza hahha, o mnie mowa ? NAprawde świetna robota Jerrego i od dwóch tygodni powinienem na Jerrego mowic MacGyver
nie powiem walka z moimi licznikami trwała sporo czasu, ale jerry sie nie poddal zatem oficjalnie dziekuje
Hehehehe, MaTTeusz, teraz to się zarumieniłem :P
A teraz jeszcze wieczorem poprawiłem mocowanie oraz myknąłem przyciski w radiu Concert II dla Igora, mam nadzieję, że się spodobają (znów nie mam fotki przed wymianą......ale uwierzcie mi na słowo, nie było czym się zachwycać)
Ostatnio edytowane przez Jerry ; 11-03-2015 o 23:44
Dzisiaj pojechały moje zegary do Warszawy, na reanimacje wskaźników wody i paliwa
Ostatnio edytowane przez MICRI ; 01-04-2015 o 21:02
Jerry może ledziki na wiosnę jakieś się urodzą w Twojej pracowni ?
Proszę!
Jak będą dostępne to ja też chętny na nie będę. Pół tablicy nieoświetlone już prawie rok
Dzisiaj otrzymałem swój licznik, po naprawie budzików wody i paliwa. Zamontowałem, przetestowałem, wszystko działa perfect. I w tym miejscu chciałem podziękować koledze Jerremu za expresową i fachowa naprawę
Dzięki wszystkim za miłe słowa Cała przyjemność po mojej stronie.
Jakby ktoś, coś, chciał pomocy przy naprawie jakiejś, to informuję iż od 01.05 do 10.05 będę nieosiągalny gdyż robię sobie urlop, o!!!
Coś tu cicho w temacie Tak żeby temat nie usechł, wrzucam parę fotek które gdzieś tam mi błąkają się po telefonie od maja:
A dzisiejszy wieczór spędzam nad licznikiem A6 pewnego znanego klubowicza:
Tym co piszą do mnie na PW, informuję iż w dniach 04.08-21.08 będę nieosiągalny ze względu na urlop wakacyjny.
Pozdro,
Jerry.
a jak Ci jutro wyślę licznik to zdążysz mi naprawić przed urlopem?