Witajcie
Przeciąga się premiera mk3 w polskich salonach.
Byłem 2-3tyg temu w Audi Białystok i Rzeszów zaklepać jazdę próbną i miała być jeszcze w listopadzie.
Jazda próbna obowiązkowa.
Dajcie znać jak gdzieś w PL pojawi się nowa TT do jazd próbnych
Witajcie
Przeciąga się premiera mk3 w polskich salonach.
Byłem 2-3tyg temu w Audi Białystok i Rzeszów zaklepać jazdę próbną i miała być jeszcze w listopadzie.
Jazda próbna obowiązkowa.
Dajcie znać jak gdzieś w PL pojawi się nowa TT do jazd próbnych
W Audi na Połczyńskiej, już pewnie pół forum z Wawy oblatało srebrnego TT S-line. Ogólnie fajne lekkie autko, ale jedno wiem już teraz, swoją przygodę z TT kończę na Mk2
Znowu TT znowu Cabriolet
Boshe...wejdz na allegro, juz mozesz uzywki z salonow kupowac od miesiaca
Zuczku, tak tylko piszesz - kilka lat i będziesz pomykał mk3. Ja jeszcze na żywo jej nie widziałem (podkarpacie metropolia) ale widzę że to auto jest piękne, godny następca 8J
hubi_pl - spoko, nie każdy mieszka w Wawce. Ja czekam aż się pojawi gdzieś bliżej i skoczę na jazdę próbną.
Ostatnio edytowane przez thefirm ; 11-12-2014 o 01:51
Allegro jest dostepne tez poza Warszawa
Porsche Krańcowa - Autoryzowany Dealer Audi
Krańcowa 40/42
Poznań
Czarne Mk3 2.0 TFSI quattro S Tronic - fajne wrażenia z jazdy (miesiąc temu)
Żuczek: Przeglądając zdjęcia w Internecie miałem podobne wrażenia - przygoda kończy się na Mk2 (pomijam wybór innej marki). Zdjęcia nie zastąpią jednak wrażeń obcowania z samochodem. Ogólnie to mógłbym się przyzwyczaić. Zarzut mam tylko do deski rozdzielczej, która jest dość rozbudowana (podobnie jak w seatach gdzie część szczytowa jest dość płaska i schodzi się dopiero ku dołowi), przez co wydaje się, że w samochodzie jest mniej miejsca niż w poprzedniku. Być może różnicę robi ciemna tapicerka, która przecież nie powiększa wnętrza.