Ładna serwetka Tylko nie wiem, dlaczego wstawiłeś jej zdjęcie tu forum? Przeoczyłem coś wyjątkowego w niej?
Oczywiście foto dodatków do felg po zamontowaniu obowiązkowe
Ładna serwetka Tylko nie wiem, dlaczego wstawiłeś jej zdjęcie tu forum? Przeoczyłem coś wyjątkowego w niej?
Oczywiście foto dodatków do felg po zamontowaniu obowiązkowe
Ostatnio edytowane przez P5_KAROL ; 28-11-2014 o 11:01
Heh no nie wieżę że Kolega nie widzi w niej tego wyjątkowego kroju Poza tym że jest nie wyprasowana, za co dostałem po uszach od kobiety jak wróciła z pracy do domu hahaha
No rzeczywiście, rzeczywiście... wyjątkowy krój, będący wyrazem wysokiego poziomu artystycznego
P.S. Kolego ciesz się, że nie jest nigdzie brudna, ponieważ gdyby była, to miesiąc miłości na własną rękę
W tym problem właśnie był że czymś ją uwaliłem jak położyłem paczkę na stole... i na szybko szukałem jakiejś że niby nic no ale okazała się pomięta i to mnie zdradziło xd
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Dziś w końcu doszła NOWA lampa z ASO, teraz zbieram na 2 heh Nowa lampa robi niesamowite wrażenie nigdy nie była montowana, czekałem na nią 3tyg. Do tego catchtank z properfect z rura FMIC w oplocie.
Załącznik 7590
Mateusz ile zapłaciłeś za ta lampę ? A starczy ci tyle tego kabla ? Bo z tego co widzę to to masz metr ☺
Using Tapatalk
Elo Andrzej Tak metr i starczy bo troszke inny plan mam, a jaki napewno sie podziele Niestety albo stety xd drogo i sciagali mi ja z Wegier. Cena 1320zl Ktos pomysli glupek heh ale warto efekt niesamowity. Tylko tak przylozylem do TeTy i poczulem sie jak by auto z salonu bylo Teraz musze jeszcze uchomikowac na 2 lampe bo az glupio wyglada mimo ze uwazalem ja za super stan. Jak bd mial lepszy aparat zrobie zdjecie lampy z kazdej strony.
Lampa wpadnie do auTTa dopiero na wiosne jak i jeszcze mnustwo innych dodatkow.
Ostatnio edytowane przez oOkillerjezOo ; 05-12-2014 o 20:50
Pasjonacie jak swoje stare lampy masz w dobrym stanie i będziesz sprzedawał to kupuje jak coś
Using Tapatalk
Nie ma problemu oddam za 50zl. Ale jak mowie wiosna bedzie albo beda wolne heh
ASO zalatwia mi jeszcze progi Sline ale nie wiadomo czy sie uda i jaka cena. Dopiero w styczniu kazali wpasc i pytac
Ostatnio edytowane przez oOkillerjezOo ; 05-12-2014 o 21:06
Jestem pod wrażeniem nowa lampa z ASO! Nie tylko ja lubię wydawać kasę na auto
Jak tylko uda mi się ogarnąć dobry aparat porobię foty, bo może dziwnie to zabrzmi ale największe wrażenie robi tylna część jest taka czysta i wogóle xd
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
A oto co wraz w urywającym łeb wiatrem przyniosły mi dziś pszczółki Nowa dokładka i osłona haka z ASO. A tak naprawdę wszystko dzięki Panu michal26 ! Powiem tyle plaster poprost wyglądem zabija
DSC_0006_1_.jpg
DSC_0007.jpg
Ile z ciekawości płaciłeś za plaster graty robią wrażenie :P
Staram sie zeby tak bylo Nie ukrywam ze daze do zrobienia calego auta na sline. Z kazdym szczegolem. Co do miodu, to mam od Kolegi michal26 i nie wiem czy moge mowic dlatego najlepiej pytac Jego. Powiem tyle ze deklasuje tego pana na allego ktory ma jako jedyny na 1 rurke w dodatku jest nowy a nie uzywany. W poniedzialek jade do ASO odnosnie progow od sline moze beda
Ta lampa mocno potaniała, albo jest to zamiennik ja za ori parę lat temu płaciłem coś ok 4tyś zł na szczęście z OC sprawcy, albo pewnie to nie xenon
Znowu TT znowu Cabriolet
Nie nie Kolego Zwykła nie xenon Xenony mam z philipsa dorabiane.
cena klosza z xenonem to 4700 z tego co mi wiadomo bez przetwornicy i żarników . Jeszcze trochę i nasze TT bedą warte tyle co 2 lampy z aso :P