Ja tam nic nie widze na tych zdjeciach....jakas instalacja, jakies interfejsy, jakies dwa kabelki luzne....trzeba to zobaczyc live o co kaman.
Ja tam nic nie widze na tych zdjeciach....jakas instalacja, jakies interfejsy, jakies dwa kabelki luzne....trzeba to zobaczyc live o co kaman.
Te Terrere Terrere terererererere …
hey. mam pytanie czy taki zesta bedzie dobry do zmiany radia ze standardowego na inne typu sony pionnier?? nie mam systemu bosse
http://allegro.pl/audi-a2-a3-a4-b5-t...693428806.html
chce przełozyć cały zestaw z starego samochodu radio + wzmacniacz i sub. u mnie w starym do wzmacnaiacza był pociagniety konkretny kabel az do bagarznika i w audi chyba tez bede musiał jakoś go przeciagnać :/
Będzie pasować.
Hej
Czy może ktoś polecić mi dobry serwis od car audio Wrocław, Legnica ew Warszawa? Niestety z tubylcami problem, nikt tego nie ogarnia ;(
Blonde Bandit in TT
Napisz do kolegi Wottka
Odkopuję, bo mam taką samą sytuację. W aucie mam BOSE i kupiłem to: http://tufotki.pl/ItnDP
Zamontować chcę to radio: http://www.mediamarkt.pl/radioodtwar...-110,id-972485
Mam wszystko, co potrzebne do montażu?
Nie masz przejściówki do systemu BOSE.
Poglądowo:
http://allegro.pl/adapter-audi-vw-sy...tml?source=mlt
P.S. Szału z tego radia nie będzie, mogłeś kupić coś sensowniejszego.
AUDI nie przestaje się kochać.
elmacho, odsłuchiwałeś dźwięk z tego radyjka? Nie oczekuję szału. Zależy mi na neutralnym, stonowanym wyglądzie, intuicyjnej obsłudze, z USB i SD, bez CD - bo wtedy radio ma mniejszą głębokość i można je nieco głębiej wmontować tak żeby domykała się ta aluminiowa klapka.
bez jaj,podesłałem Ci za 189 zł nówkę a Ty chcesz taniej kupić to cudo nie skaleczone,do tego radio badziew pierwszej klasy z odpustu!!no jak już kur.. nówka za 190zł jest zła to właśnie mamy te TT za 15 tyś!bez obrazy,tak też można spotkać auto za 20 czy 30 tyś.Opisujesz swoje auto jako perła z tego co wiem na forum.....do sprzedaży!Bez obrazy ,ale z dla mnie z Ciebie żaden klubowicz i z chęcią bym obejrzał to auto!
ksolk Bladego pojęcia nie masz o czym piszesz. Co wspólnego ma radio ze stanem technicznym i wizualnym samochodu? Badziew z odpustu? Dla mnie badziewem z odpustu równie dobrze może być Twoje. Blaupunkt zaczął produkować radia, zanim producent Twojego urodził się. Rozumiem, gdybyś przedstawił konkretne argumenty, a Ty piszesz jak dzieciak "nie, bo nie". Gdyby Cię ktoś zapytał, czy masz w salonie TV "Bang&Olufsen" (którego zapewne nie masz, bo nie masz prawa mieć jeżdżąc 15-letnim samochodem) to ten ktoś miałby udzielić Ci odpowiedzi podobnej do Twoje? Że masz fajans dla biedoty? Nie. Bo kupiłeś to, na co było Cię stać i co Cię w pełni satysfakcjonuje. Mnie dźwięk z wybranego przeze mnie radia w pełni zadowala. I ma zadowalać tylko mnie - właściciela samochodu. Nikogo więcej. Przyszły nabywca może wyciągnąć i wpakować, co zechce. Test radia Melbourne 120: http://caraudio.auto-swiat.pl/blaupu...120-test/l0ymw
Rozumiem, ze ksolk ma większą wiedzę i doświadczenie z car audio od redaktora Okurowskiego Nie wniosłeś nic merytorycznego do tematu, po prostu zaśmieciłeś wątek "klubowiczu" koledze elmacho dziękuję za podpowiedź.
Ostatnio edytowane przez Ermenegildo ; 12-12-2014 o 20:54
Słuchałem różnych ,,niebieskich kropek " i żadna mnie pozytywnie nie zaskoczyła.
Mając w samochodzie system BOSE naprawdę warto zainwestować w dobre radio.
Osobiście podpasowały mi wyroby PIONEER'a. Już kilka modeli łączyłem z BOSE i niebawem znowu to zrobię.
Oczywiście każdy montuje to, co mu odpowiada ( nie wnikając w motywy ).
AUDI nie przestaje się kochać.
A to ma ,że co innego człowieku piszesz w dwóch innych działach
Ermenegildo chciałeś kupić radio w stanie nienagannym ,podrzuciłem Ci link do radia bagatela 189 zł chciałeś taniej nienaganny stan!czego tu wymagać!To właśnie ludzie 15 tyś i ma mieć TT w stanie perfekcyjnym!Nie bardzo rozumiem Twoją chęć kupna używanego radia skoro nowe kosztuje 190 zł a Ty chcesz taniej w świetnym stanie,czyli za ile?podjedź oddam Ci za free bo mi leży czy jak?fuck,co jest z wami ludzie?targowisko z forum się zrobiło i coś z lepszymi ofertami niż allegro czy jak?A co lepsze to kolega sprzedaje swoje TT jako klubowicz którego nikt nie zna i się dobrze ceni z opowieściami jak to o auto nie dba!za 50 zł sukę do Krakowa goni,kolejny klubowicz hehe.Tak to kupił od klubowicza po czasie będzie!rozumiem ,że ta afryka na zatkanie dziury.Nie wiem jak to zrobić ,ale nowych czas zacząć klasyfikować!Przyjdzie z buciorami,sprzedaje i jest w pełni zadowolony bo ma nowy portal prócz allegro
Ostatnio edytowane przez ksolk ; 12-12-2014 o 22:06
Choćbyś zamiast concerta podłączył tego bang end olfiuzena do zestawu seryjnego w TT to nic fajnego z tego nie wyjdzie. Dla tego powtarzam, jeżeli auto ma zachować klasę to radio seryjne podłączamy do dobrego wzmacniacza/wzmacniaczy, zamieniamy głośniki na poważne a nie z napisem bose i cieszymy się autem które wygląda seryjnie ale gra zaskakująco dobrze.
Dokładnie PAHO. ksolk nie rozumie, że przy seryjnym nagłosnieniu radio nie ma znaczenia i nie ważne, czy czy wskoczy tam Alpina z seri CDA czy niebieska kropa. Pisze to samo ksolk, tylko Ty jesteś po starej maturze i nie czytasz tekstu ze zrozumieniem. Jednemu do odsłuchu wystarczą platikowe, komputerowe pierdziawki typu Logitech czy Creative z membraną wielkosci paznokcia, innego nie w pełni zadowalają Denony.