Mam pytanko i malutka prośbe...
Czy można przewieść dziecko na tylnej kanapie ? (tak awaryjnie)
I czy ktoś może mi załączyć kilka fotek "tylnej kanapy" bo chciała bym namówić męża na takie auto a nie mamy żadnego znajomego z Audi TT...
Mam pytanko i malutka prośbe...
Czy można przewieść dziecko na tylnej kanapie ? (tak awaryjnie)
I czy ktoś może mi załączyć kilka fotek "tylnej kanapy" bo chciała bym namówić męża na takie auto a nie mamy żadnego znajomego z Audi TT...
jak duże te dziecko ?
Czarne jest piękne
z tylu moga podrozowac osoby o wzroscie do 140 cm. Jesli dziecko jest male to spokojnie moze tam podrozowac (jest nawet mocowanie ISOFIX do fotelika)
To, kto moze podrozowac z tylu, zalezy od tego kto siedzi z przodu... Za mną mozna co najwyzej polozyc kota, ale za zoną bez zadnego problemu wozimy w foteliku naszego 4-latka. Co prawda maly jak tam siedzi siega wlacznika awaryjnych, ale jest OKZamieszczone przez Mari
Pozdrawiam,
Marcin
Dziecko ma 122 wiec strachu nie będzie
a może macie jakieś zdjęcia tej kanapy bo na necie nigdzie nie mogę znaleść...
a bez tego mąż nawet nie będzie chciał oglądać auta co dopiero kupić
ale jesli zamierzasz wozić dziecko tym autkiem po polskich drogach to odradzam.
Za twarde zawieszenie i niezbyt przyjemnie się tym jeździ na dłuższych trasach.
... ja jezdze PL - DE.. po 800 ~ 1000 km.. i daje jakos rade.. ahaha .))
Fakt jest, ze na PL drogach.. trzesie.. dziadowsko trzesie.. :
=========
Vorspung durch Technik
Pozyczylem fotki z allegro:
ttless..
kilazz wielki dzięki za TE fotki !
oraz wszystkim za cenne rady...
Czyli jazda z dzieckiem nie ma sensu w TT ?
Moja jazda 100-150 w tygodniu...
po mieście jest to Gdańsk - Pruszcz nie ma zbyt dużo dziur ale są koleiny i studzienki...
To może wybiorę coś innego niż TT ? A3 - A4 ?
Czy przeboleć i namawiać męża na TT ?
Dziecko jest za TT
Moim zdaniem jak ci się podoba TT to polecam, jeśli kupno samochodu dla ciebie wiąże się z wożeniem kogoś na tylnej kanapie (prócz małego dziecka) to lepiej poszukać czegoś większego, ja osobiście na tylnej kanapie woziłem mojego bratanka ma 11 lat i mierzy około 130 cm i był zadowolony (tylko na krótkich dystansach) ale jeśli to drugi samochód w rodzinie to polecam, sam osobiście gdybym nie miał drugiego większego auta to też bym chyba nie zdecydował się na kupno (często zdarza mi się, że muszę coś przewieść lub pojechać w więcej niż 2 osoby) no a TT to ani dostawczak ani autobus.
Proponuje żebyś Udała się do jakiegoś komisu i na żywo zobaczyła tą tylnią kanapę, na zdjęciach wydaje się być całkiem przestronna w rzeczywistości jest mikroskopijna, reasumując TT nie nadaje się do wożenia osób na tylnej kanapie co najwyżej sześćiopaka
życie to jedna wielka impreza na któr? wszyscy s? zaproszeni.
na 3miejskich koleinach da sie miska przytrzec. Na dole Armi krajowej lepiej pasa nie zmieniac do tylu dziecka bym raczej nie pchal jak juz to do przodu, albo wybral wlasnie jakies fajne a3 lub Leona :P
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...