a na liczniku zapala się podświetlenie i pokazuje otwarte drzwi ?
Sprawdzić i przelutować nie zaszkodzi. W schowku się zapala?
W schowku działa jednak.
No to masz odpowiedź. Do przelutowania.
bardziej niż zimne luty śniedzieja blaszki gdzie łączy się płytka z podstawką, zaznaczyłem to na fotkach, trzeba złożyć wpół papier np 200 i poszorować można to zrobić pilniczkiem do paznokci i później spryskać czymś do elektryki, nie wd40 dobrze też zerknąć na konektorki w kostce też może tam być śniedź, wiadomo jak już lampka rozebrana to i luty posprawdzać
Dzisiaj wziąłem się za naprawę lampki według instrukcji na forum, nie wiem jakim cudem ale udało się ,bez lutowania się nie obyło lampka zapala się po zgaszeniu auta ,gaśnie po zamknięciu kluczykiem, jestem mega zadowolony bo to pierwsza naprawa moja samodzielna
Using Tapatalk
[QUOTE=wiewioraandrzej;207920]Dzisiaj wziąłem się za naprawę lampki według instrukcji na forum, nie wiem jakim cudem ale udało się ,bez lutowania się nie obyło lampka zapala się po zgaszeniu auta ,gaśnie po zamknięciu kluczykiem, jestem mega zadowolony bo to pierwsza naprawa moja samodzielna
dzis sie za to zabralem i jak to u mnie, ten przezroczysty plastik zostal mi w rece, chyba si cos ulamalo bo teraz nijak go zalozyc. czy ktos moglby byc tak mily i pokazac jakie to ma zaczepy? ew. jaki numer czesci aby kupic?
zamontuj (tylko z głową) na taśmie dwustronnej, będzie się trzymać, jak nie to szukaj na allegro "lampka audi tt"
ja gdzieś powinienem mieć taka lampkę czy tam szkiełko :P
A skoro już wiadomo ,że naprawione to fajnie było by cyknąć fotki co było nie tak bo to dział warsztat i będzie dla potomnych :P
Właśnie te zaczepy padają jak brzozy w Smoleńsku