Witam jak w temacie potrzebuję seryjne sprężyny do mojej TT 8N Quattro .
Witam jak w temacie potrzebuję seryjne sprężyny do mojej TT 8N Quattro .
Przerabiałem temat rok temu i baardzo ciężko było znaleźć (może miałem pecha i akurat nigdzie nie było). Nowe czy używane? Tutaj jakieś są http://olx.pl/oferta/sprzedam-orgina...tml#24d315dc08
Jak nowe potrzebujesz to napisz na PW , pozdrawiam
Mogą być nowe lub używane wszystko jedno byle by były seryjne i do tt.Swoją TT kupiłam na żółtych sportowych ale nie dało się tak jeździć w moim terenie.Kupiłam już używane ale jak je założyłam to moja tt wyglądała jak terenówka.Więc chciałabym kupić sprawdzone bo nie chce kupować kolejnego bubla
Sent from my RM-914_eu_poland_347 using Tapatalk
A te zółte to co to za sprężyny? Może bym kupił na tył od Ciebie bo na zimę musze trochę dupę podnieść.
TT na seryjnych wygląda jak terenówka.
Ostatnio edytowane przez Elor ; 03-10-2014 o 11:30
Nie widziałeś mojej!
Moje żółte są wystawione na forum
Możesz dać fotę jak wygląda auto na tych sprężynach?
Fotka od boku.
Na tych sportowych czy terenowych?
Sportowych. Interesuje mnie jak nisko siedzi tył w Twoim aucie.
Załącznik 7269
Mam tylko takie foto.Teraz nie jeżdżę na tych sprężynach.Tak do mnie przyjechało.
Hmm kurczę nic nie widac na tym zdjęciu . Sam mam obniżające sprężyny, ale na zimę myślę, żeby na tył zarzucić takie z 1,5-2cm wyższe. Niestety musiałbym w miarę na oko porównać czy mi się opłaca to kupować.
Chciałem Eibach Pro kit -25 ale nie produkują już ich do mojego modelu samochodu i nie mam w czym wybierać. No nic. Dzięki.
Oglądałam zdjęcia twojej TT zaraz po zakupie tam były seryjne sprężyny?Bo wygląd i trzymanie drogi mojej na tych sportowych było super tylko miejsce w którym mieszkam mi na takie niskie auto nie pozwala.Więc dlatego myślę o seryjnych.
Tak, to były seryjne. Na tyle mamy takie same sprężyny, przód jest inny, bo 3.2 jest cieższa z przodu.
Pytanie odnośnie seryjnych sprężyn.Czy do 1,8 180 i 225 podchodzą takie same czy czymś się różnią?