Dzieki Hubi_pl, no nic faktycznie moze skupie na quattro, ale widze ze nie bedzie latwo,jest sporo ogloszen, ale nic specjalnego...
Dzieki Hubi_pl, no nic faktycznie moze skupie na quattro, ale widze ze nie bedzie latwo,jest sporo ogloszen, ale nic specjalnego...
Z budzetem do 25K z palcem w nosie cos znajdziesz. Bez pospiechu
w tej cenie tak, ale w super stanie juz nie... a ja chce kupic na dluzszy okres i tylko jako taki gadzecik na urlop, wiec wolalabym bym zeby wymagal tylko kosmetycznego zadbania, a po za tym byl jak najdluzej sprawny, nikt nie chce na urlopie jezdzic autobusami po mechanikach no coz nic na sile, jak bedzie trzeba poczekac to trudno, moze warto czekac na super egzemplaz, ten jedyny...
Robisz sceny DoroTT'ko.
Kilka lat temu kupiłem dwie sztuki 8N 225 Q ( roczniki 1999, modelowe 2000 ) w cenie poniżej 20000 zł i do pierwszej dołożyłem około 500 zł, do drugiej 700 zł, a suma i tak nie przekroczyła 20000 zł ( wymian płynów i filtrów nie liczę ).
Spokojnie znajdziesz dobre autto z budżetem 25000 zł.
Ostatnio edytowane przez elmacho ; 25-09-2014 o 17:00
AUDI nie przestaje się kochać.
Moze masz racje Elmacho Moze to tez dlatego ze jestem bardzo mloda i to moj pierwszy jak dla mnie powazny zakup w zyciu, co ma byc to bedzie, nie ma dramatu, bede sie dalej pytac o Wasze opinie jak mi sie cos rzuci w oczy A Tobie Elmacho gratuluje tak udanych zakupow
Z okolic Krakowa sama ogarniesz oferty. Oczywiście masz na miejscu kilku klubowiczów i klubowiczek ( kolejność dowolna ), których możesz poprosić o pomoc w oględzinach danego samochodu.
Oferty o większej odległości od dawnej stolicy wklejaj do tego działu, dla wielu z nas nie jest problemem podjechać i zobaczyć autto, a Tobie zaoszczędzi to czas i pieniądze.
Przy okazji - ja również cały czas szukam TT Q. Byłem wprawdzie w Warszawie, żeby jedną kupić, ale usłyszałem, że "teraz nie, dopiero po wrześniu" :/
Czy to, podejrzenie tanie TT, ktoś oglądał już?
http://otomoto.pl/audi-tt-1-8-turbo-...C34502418.html
Ostatnio edytowane przez Sami ; 26-09-2014 o 09:27
Link nie działa.
To było tak jak napisałeś kilka lat temu. Niestety to już nie są młode samochody. Każdy chce sprzedać, a nie każdy dba. Z wiekiem stan techniczny może ulec bardzo poważnym zmianom. Są sprzedawcy którzy kupili tak jak Ty kilka lat temu niewiele inwestując i w takim samym stanie po paru latach sprzedają.
Madzia142 chyba się dobrze nie zrozumieliśmy.
W samochody, które kupiłem zainwestowałem tyle pieniędzy, ponieważ wymagały takich inwestycji. Nic więcej. Nie zostawiałem jakichś napraw, czy wymian na później, jak wielu to ma w zwyczaju.
Upiększanie itp nie jest wliczane w inwestycje, bo to kwestia indywidualna.
Moje TT'ki kupili ludzie ( jeden forumowicz, drugi nie wiem, czy obecnie jest członkiem naszej społeczności ), którzy nigdy później na nic nie narzekali. Nabyli samochody w 100 % sprawne, gotowe do jazdy i czerpania radości.
Zresztą każde moje TT było, bądź jest znane w klubie, więc moje słowa nie są wynikiem twórczości Stanisława Lema.
Owszem, są zaniedbane samochody, które często sprzedawane są za cenę wyższą, niż zostały kupione i w stanie gorszym, niż trafiły do rąk osoby sprzedającej.
Są też samochody, które za relatywnie nieduże pieniądze będą cieszyć nowych właścicieli.
Wszystko sprowadza się do tego, by potrafić rozróżnić pierwsze od drugich i dokonać właściwego wyboru.
Siemanko. Co powiecie o AUDI z tych aukcji?
http://otomoto.pl/audi-tt-1-8t-224km...C34044298.html
http://olx.pl/oferta/audi-tt-1-8t-22...tml#619fb789c2
Przebieg ok? Ktoś może oglądał lub widział na żywo te autko?
Bogata wersja.
Niepotrzebnie ktoś włożył do bagażnika skrzynię basową, bo seryjnie BOSE gra bardzo przyjemnie.
Hubi tak jest na mojej liście jako pierwszy... i ostatni, bo jak na razie nic ciekawszego na portalach aukcyjnych (w mojej okolicy) chyba nie ma . Wart jest swojej ceny?
Jak obejrzysz to będziesz wiedział. Często zdjęcia nie oddadzą stanu rzeczywistego. Przecież nie widzisz czy wszystko jest sprawne technicznie. Jeśli tak to wart jest swojej ceny.