Piękna baza do modyfikacji na TTS. Biała, w DSG z quattro no i pochodzenie, cud, miód i orzeszki Oby takich rodzynków więcej było na forum. Wnętrza nie ruszaj. Zmiana tych skór na alcantarę to byłaby rzeź niewiniątek!!
Piękna baza do modyfikacji na TTS. Biała, w DSG z quattro no i pochodzenie, cud, miód i orzeszki Oby takich rodzynków więcej było na forum. Wnętrza nie ruszaj. Zmiana tych skór na alcantarę to byłaby rzeź niewiniątek!!
I don't have dreams, I have goals.
Zmiana wnetrza to nie za dobry pomysl. Tak prezentuje sie swietnie. Alcantara bardziej praktyczna ale wyglada slabo. Ew zrob moze jakies pikowane przeszycia czy cos, zeby faktura skory byla inna i zeby sie nie slizgac.
Pikowanie wyglądałoby pięknie.
AUDI nie przestaje się kochać.
Pikowanie... Moze to i pomysl dzieki!
Spox 5 zeta sie nalezy
No piękna, ważne że turbo , a jak Ci się jeździ w porównaniu do mocnych aut japońskich którymi wcześniej pomykałeś ?
Piękna sztuka, ale obowiązkowo założyłby obudowy lusterek w alu tak jak radził Ci już Grzegorz. Do tego felgi w kolorze szarym / grafitowym / tytanowym i będzie miód malina. Względnie z białym jest jeszcze inny fajny kierunek - czarne detale (przede wszystkim lusterka, felgi), ale to już zależy od gustu. Do mnie bardziej przemawia pierwsza opcja, którą możesz zobaczyć na moim aucie .
Wnętrze mnie powaliło
Świetnie
TTaka sytuacja
VectorC jezdzi sie inaczej. Jakosc wykonczenia Audi jest lepsza nie da sie ukryc, ergonomia wnetrza tj. Wskazniki, przelaczniki itp bardziej na strone japonskich. No i silniki wysokoobrotowe tez sa fajne. Tutaj gdzie jest odcinka w Audi, w TypeR czy T-sport dopiero zaczynal sie "szal". Zalacza sie v-tec i doznania sa wyjatkowe turbione silniki tez maja swoje zalety. Jezdzi mi sie nim fajnie, nie powiem. No i fakt ze dorzucenie kilku koni to pestka, w wolnossacych kazdy dodatkowy kuc to rzezba w osprzecie silnika, programie... I moze cos z tego bedzie
piekne to Twoje "zwykle" TT haha
zakup widac bez wiekszych kompromisow, pewne pochodzenie, sliczny kolor, "jedyny sluszny" naped,
rewelacja
"Love Them BOTH" - M.