Hahaha nie no spoko ja jestem w szczesliwym zwiazku . Wiec bez podtekstow
Wysłane z mojego iPhone
Hahaha nie no spoko ja jestem w szczesliwym zwiazku . Wiec bez podtekstow
Wysłane z mojego iPhone
W suemi tez mi sie przypomnialo ze chyba odpuszcze wyjazdy sluzbowe i spotkania.....bedziesz moja niby dziewczyna
I w tym momencie raiden25 żałuje ze juz sprzedal swoja mk1....bo juz by ci pokazal....
Myślę, że trudno byłoby zaprezentować swojego chłopaka;D Doceniam checi, ale wystarczy jeżeli pojawię się z kolega. Nie bedziemy przeciez odgrywac scenek, gdzie ktos zwraca sie do mnie "skarbie" itd.
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Aktualnie nie widzialam niczego, co mogłoby przykuć moja uwagę. Chyba, że coś przeoczyłam.
Ja jednak polecam pojechac z kims kto ogarnia TT, ma VAGa i zeskanuje autko, chyba ze kumpel to rozkminia to pewnie!
Tak na serio to najlepiej jakby Jerry chciał się ruszyć, jeśli bedzie miał czas i chęci bo raz ze ogarnia, dwa ma kompa i vaga, miernik lakieru, naprawiał wiele aut wiec ma dobry punkt odniesienia. Mi pomagał wybrać moją 2 TTkę i jestem bardziej niż zadowolony z auta :P... ale też zapłaciłem prawie 3x tyle co ta czarna stoi
Ja się chętnie karnę do towarzystwa.
Ostatnio edytowane przez Elor ; 31-07-2014 o 16:26
To prawda, hajs w bloto
Wysłane z mojego iPhone
Dlatego kupiłem czerwony
[QUOTE=jarzabekpat;198972]Myślę, że trudno byłoby zaprezentować swojego chłopaka;D Doceniam checi, ale wystarczy jeżeli pojawię się z kolega. Nie bedziemy przeciez odgrywac scenek, gdzie ktos zwraca sie do mnie "skarbie" itd.
Ha ha ha dawno się tak nie uśmiałem w tym temacie
Znowu TT znowu Cabriolet
Który (z Was) to Jerry? Jeżeli rzeczywiście on ogarnia ten temat, to nie ukrywam, że polegałabym na Jego pomocy. Niestety raczej nikt z moich znajomych nie zna się na tym modelu tak dobrze, jak jego właściciele Wiem, że pośpiech nie jest najlepszym przyjacielem, jeżeli chodzi o zakup upatrzonego auta. Lepiej poczekać na ciekawsze oferty. Chociażby na tym forum. Jutro będę wiedzieć na 100% odnośnie oględzić auta, to się na pewno odezwie. Jeżeli nie Wawa, to pomyślę nad inną lokalizacją, ale to musiałby już być pewniak, aby nie przejechać pół Polski za "szrotem"
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
[QUOTE=ZUCZEK;198990]Cieszę się, że mogłabym być jednym z współtwórców tej dyskusji ha ha
Jerry to taki chlopiec o nicku Jerry
Chłopiec, hahhaha
Ja generalnie jestem na urlopie i delikatnie "out of touch" ze sprawami klubowymi, chociaż dzisiaj mam A4 do naprawienia na parkingu :/
Ale jak ktoś potrzebuje jakiejś pomocy czy coś, to wiecie gdzie mnie szukać, jakoś wygospodaruje się 10-15 minut
P.s. Ta czarna 225Q z Wawy była już dawno do sprzedania. W oczy rzuca się prawa lampa solidnie zmatowiona oraz przełącznik świateł od wersji bez ksenonow...można obejrzeć ale ja bym nie liczył na wiele z niej....
Te Terrere Terrere terererererere …