Polecam Jerrego, robota profi Teraz to tylko na wycieraczkach jeżdżę, tak ładnie chodzą heh
Polecam Jerrego, robota profi Teraz to tylko na wycieraczkach jeżdżę, tak ładnie chodzą heh
To już wyłącz, ponieważ w Wawie przestało padać
Wczoraj taka fajna karawana wyjeżdżała do mojego garażu na zabawy z elektroniką i licznikiem
Te Terrere Terrere terererererere …
Idę zaraz sprawdzić czy te postojówki działają!
Jerry,
to podejdzie do MK2?
pzdr
h
Jak masz nowy typ oprawek, czyli nie przykrecane na 2 torxy, to podejdzie. Trzeba tylko zrobić przejściówkę z tej kostki do kostki poprzedniej oprawki, ale to pikuś
Ile kosztuje to cudo, jeśli można wiedzieć?
Te Terrere Terrere terererererere …
Mam taki wciskany, bez śrubek, bo nawet polamalem jak wyciagalem....a dorobienie tego kabelka ciezkie?
Dołączyłem do grona szczęśliwych posiadaczy naprawionego FIS-a przez Jerrego Polecam i wielkie dzięki za pomoc.
No i ja bym się chętnie pozbył problemu z holowaniem żony w TT z pustym bakiem na stację benzynową (znaczy naprawa wskaźników poziomu paliwa). Jerry podeślij namiar jak się z Tobą ugadać
Jaki koszt wymiany FIS'a oraz naprawy "wariującej" wskazówki paliwa? pokazuje trochę więcej niż jest;D Kolego Jerry?
To może mały spot u Jerrego bo ja muszę jakieś zabezpieczenie związane z odcinką zapłonu usunąć :P
Proszę się w kolejkę nie wpychać! Pan tu nie stał
Stał! :P Już dziś napastowałem Jarka więc mnie nie przeganiaj! :P
No własnie jakiś taki napastowany się wydawał jak mu zrobiłem wjazd na chatę z elektroniką pod pachą
Jerry zapisz mnie w kolejce z licznikiem na 11-12 sierpnia.