Chłopaki szybkie pytanie bo duży stożek wszedł mi ładnie w dół seryjnej puszki. Czy takie rozwiązanie nie będzie zbyt restrykcyjne?
Chłopaki szybkie pytanie bo duży stożek wszedł mi ładnie w dół seryjnej puszki. Czy takie rozwiązanie nie będzie zbyt restrykcyjne?
Jeśli chodziło by o mały to OK ale duży będzie tam miał za ciasno moim zdaniem .
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Chciałem gorąco podziekować Arttur i ZUCZEK za filtr Jak poskładam wszystko to pochwalę się jak się wkomponował
ZUCZEK płaciłes jakies cło za ta paczke z usa???
oczywiscie ze zgodnie :P dzieki juz pisze....
Panowie jak z tymi filtrami obecnie sytuacja wygląda, bo coś cisza w temacie się zrobiła?
Byłbym zainteresowany kupnem dużego stożka, ale nie ogarniam strony Amsoila gdzie trzeba wybrać z listy oznaczenie kodowe filtra, a nigdzie nie mogę znaleźć co jest co.
Napisz PW do Arttura. Odpowie Ci na wszystkie pytani i załatwi filtr wraz z wysyłką.
Duży w obudowie wg projektu Arttura, post 39:
http://www.klubtt.pl/showthread.php?...s-amp-TT/page3
Dziś porobię foty, cena na prv
Zrób fotki i podeślij chętnie bym kupił ten mniejszy może jeszcze ktoś chce się pozbyć ?