potwierdzam....trzymanie boczne tragedia....czujesz jak auto się "usuwa"
potwierdzam....trzymanie boczne tragedia....czujesz jak auto się "usuwa"
>> ORYGINALNE, TANIE KOSMETYKI SAMOCHODOWE BMW <<
Również miałem jodełki i na mokrym asfalcie trzeba było uważać
Wygląd 10/10
Ja zawsze zmieniam pod koniec maraca bo takie prawo mamy, no i jakbym sie z kims puknal zima na letnich gumach to by bylo troche ciezko z ubezpieczalnia chyba.
Jak ktos parkuje auto w zimnym garazu lub na parkingu to zmiany do poki bedzie cieplo w nocy nie polecam, tak jak koledzy wyzej pisali. Guma bedzie twarda i beznadziejna
W życiu piękne są tylko chwile ...
Podepnę się pod temat, bo widzę, że we wcześniejszych postach toczyła się już dyskusja o samych oponach. Zastanawiam się pomiędzy oponami (w rozmiarze 255/35 R19) Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 VS Continental Sport Contact 5P VS Michelin Pilot Sport 3. Wszystkie są podobnej klasy, w podobnych cenach, mają dosyć podobne opinie - dlatego pojawia się pytanie co wybrać?
Tutaj test ADAC z 2013r. Niestety dla innego rozmiaru (opon w rozmiarze 255/35 R19 poza użytkownikami chyba nikt nie testuje), ale wszystkie są w czołówce tego testu.
Które byś nie wziął będą bardzo dobre. Wszystkie te opony są z najwyższej półki i różnica miedzy nimi może być niezauważalna. Osobiście wybrałbym Michelin z racji przywiązania do firmy.
Domyślam się i też typuję Micheliny, ale jednocześnie nie upieram się przy nich, jeśli inne w tej klasie są pod jakimś względem lepsze.
Pamiętaj że wiadomo od niedawna że testy adac były mało wiarygodne )
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Co do letnich opon to już je założyłem. Trochę szkoda było mi jeździć przy 14 stopniach w zimowych..
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Coś obiło mi się o uszy na ten temat. Teoretycznie i opinie na necie mogą być nabite. Takie czasy, ale nie można popaść całkiem w paranoje. W każdym bądź razie, dlatego też pytam tutaj, bo nie sądzę, żebyśmy mieli na forum podstawionych speców od marketingu szeptanego .
ADAC nie tylko w testach opon / aut daje d... siedze po uszy w temacie fotelikow samochodowych dla dzieci, co ADAC robi to poezja...
Przemek, po części napewno, ale dla przykladu z fotelikami - potrafia zle zainstalować fotel do testu...albo testuja manekin dziecka 7 miesiecznego nie wyjmujac wkladek ktore stosuje sie do ok 3-4 miesiaca...porażka...oczywiscie nie przyznaja sie do bledu...
Ja już od tygodnia na letnich. Kupiłam nowe felgi i nie mogłam się już doczekać, żeby je założyć. No a zimówki zostają na starych czarnych.
Ja mam problem bo auto kupilem na nowych zimowkach i szkoda je niszczyc latem, docelowo chce alu 17"-18" z oponami na lato a obecne kola zostana jako zimowki. Tylko na razie krucho z kasa na cale kola i awaryjnie najwyzej poszukam jakies tanie uzywki letnie zeby polatac do pazdziernika a od nowego sezonu miec 2 komplety kol