Nie mam żadnego
A ten mały nakładany na dźwignię hamulca to chyba tylko dla picu jest, przecież on ma chyba tylko 2-3cm grubości zamiast pożądanych 10-15... - zresztą to zależy, czy chce się rękę oprzeć nadal trzymając dłoń na kierownicy (ja tak), czy nie (do tego ten mikrus pewnie się nadaje).
Ręce to się trzyma panowie na kierownicy a nie podłokietniku
Znowu TT znowu Cabriolet
No własnie szukam podłokietnika, który pozwoli dłoń mieć na kierownicy, a łokieć oparty
Tak miałem w poprzednim aucie.
@Jaaqob - uchwytów nie zauważyłem, ot zwykła dźwignia ręcznego. A mógłbyś zrobić jakąś fotkę, jak podtrzymujesz rękę na tym Twoim hmm... małym?
Zdjęcie nic ci nie powie trzeba samemu wypróbować. Jako oparcie spełnia swoją rolę przy czym ja w większości trzymam kierownicę jedną ręką (pod czas jazdy jak emeryt oczywiście) a druga ręka spoczywa sobie na podłokietniku no chyba, że wiozę jakąś ładną koleżankę tfuu żonę
taak, koleżanki mają bardzo wygodne podparcia pod rękę, fajnie też, jak jest automat
Ok, a w jakim kolorze masz ten podłokietnik? I czy brak uchwytów obecnie pozwoli mi go jednak zamontować (jeśli dokupię gdzieś uchwyty)?
Może się przyda: Audi TT 8J konsola środkowa skóra + ręczny skóra (2774307089)
Pozdrawiam!
Było: Audi TT 8J 1.8 TFSI => Jest: VW Passat B6 1.8 TSI+++++++++[Yanosik - Antyradar w smartfonie]
Dzięki, zaproponowałem 100zł za sam uchwyt ręcznego i podłokietnik, choć to max bo widać, że są trochę zniszczone.
@Jaaqob - a ten, jaki oferujesz jakiego jest koloru?
ktos jeszcze działa z tymi podłokietnikami czy temat juz zamkniety?
W poscie #12 są zdjęcia mojego podlokietnika, nie wiem czy jest jeszcze dostępny. Żądają pytanie na maila marcinluz20@gmail.com może jeszcze są dostępne.
zapytaj Marcina na maila, ja tak kupiłem