Jako, że jest już w miarę przyjemnie na dworze. Zapraszam na spottkanie w czwartek 20.03.2014 godz.20 na spot pod Narodowym na parkingu od strony Al.Zielenieckiej.
1.PiotrekHIT
Jako, że jest już w miarę przyjemnie na dworze. Zapraszam na spottkanie w czwartek 20.03.2014 godz.20 na spot pod Narodowym na parkingu od strony Al.Zielenieckiej.
1.PiotrekHIT
1.PiotrekHIT
2. hubi_pl (PT) - jak choroba sobie powie papa
Szkoda że czwartek akurat ten dzień w kalendarzu mamy zablokowany
Ja bym zmienił termin i tydzień, po co planować taki zlot z takim wyprzedzeniem, jest ładna pogoda trzeba korzystać, nie mieszkamy w Hiszpanii.
Znowu TT znowu Cabriolet
To co 13? ten czwartek?
Jestem za
Znowu TT znowu Cabriolet
U mnie w tym sezonie wtorki i czwartki odpada niestety
To może środa 12. 03 ?
I zaczyna się od nowa, zawsze coś komuś nie pasuje. Niestety. Tak samo z wyprzedzeniem, w poprzednim sezonie tak robiliśmy, bo były głosy że za późno piszemy i nie mogą przyjechać. Jak komuś pasuje 20.03 to zapraszam.
Mi pasuje 20 i 12 jak coś, ale nie bedzie mnie na złocie audi nocna jazda 22 bo wypadł mi dzis rajd w elblągu od 21-23. Tak ze do naszego spotu TT sie dostosuje i chętnie sie spotkam
https://www.facebook.com/topielecoffroadteam STRONA DLA FANÓW 4X4 - Dużo błota, piasek, woda... Dla nas to nie przeszkoda! OGÓLNIE.... PIENIĄDZE WYRZUCONE W BŁOTO
My napisaliśmy że nam Niestety czwartki wszystkie nie pasują. Tak więc miłej zabawy
20.03 - CZWARTEK - nie róbmy w inne dni - w czwartki cała wiara Warszawska jest pod stadionem...
1.PiotrekHIT
2. hubi_pl (PT) - jak choroba sobie powie papa