1999 r przebieg 220 tys. nie mam jak do tej pory żadych problemów mam autko rok wymieniałem tylko olej i drążki autko spisuje sie idealnie nic nie dolega TT
1999 r przebieg 220 tys. nie mam jak do tej pory żadych problemów mam autko rok wymieniałem tylko olej i drążki autko spisuje sie idealnie nic nie dolega TT
2001 199 tyś km
MK2, rok 2011 - przebieg: 42 000 km.
----
Pozdrawiam.
MK2 - 2006 rok
Przebieg - 96 000 tyś km
https://www.facebook.com/topielecoffroadteam STRONA DLA FANÓW 4X4 - Dużo błota, piasek, woda... Dla nas to nie przeszkoda! OGÓLNIE.... PIENIĄDZE WYRZUCONE W BŁOTO
Autko kupione w 09r. z przebiegiem 170 tkm. obecnie 185 tkm. rośnie wolno bo mam 2 inne bolidy
Juz poprawione
Ostatnio edytowane przez mike ; 25-02-2014 o 15:13
Kolego -jak wczesniej pisałem -nikogo nie chciałem obrazić-prawda jest taka ze-wiem i to BARDZO dobrze jak sie sprzedaja samochody w niemczech.
Sprawa wygląda tak-(oczywiscie pisze o swoich usłyszanych wiadomosciach)Pan X kupuje sobie samochod -wie dobże ,że bedzie musiał ten samochod serwisowac przynajmnniej przez dwa lata i to robi-nastepnie gwarancja sie konczy i co-facet zaczyna kombinowac.
Samochod przejechał w ciągu dwuch lat około 60 000 -(przynajmniej)-i Pan X wie ze co roku go samochd bedzie robił co najmniej 30 000-
Aby dobrze sprzedac fure -robie maly "myk"-to sie opłaca-dalej robie ''kupe ''kilometrow ale jezdze co roku na serwis zeby miec historie samochodi i dobrze go sprzedac((co roku jade do POLSKI-i za pare groszgy cofaja mi llicznik}wracając do serwisu mam oczywiscie pieczatke z kilometrami akurat ktore są na liczniku-i tak co roku -przed serwisem 10 000 kilometrow mniej a servis -jakt to serwis da pieczątke i OK
Kolego-nie mam wykształcenia wyzszego-widze ze to forum jezyka POLSKIEGO a nie TT -jezeli nie rozumiesz co napisałem to przepraszam -
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Kolego-jestem na paru forach -ale nikt nigdy mi nie zażucił ze nie rozumie co pisze-może moja ortografia jest kiepska -ale kazdy wie o co chodzi
Powiedz mi kolegio czy ludzie nie wykrztałceni nie mogą mieć Audi TT i pisać na forum -KOLEGO-mam w garazu jeszcze killka samochodow-miedzy innymi Chrysler Voyager 2500 td -jestem tam naforum i 90% obraza mnie ze powinienem miec w benzynie-ale nikt mi nie wytknął ze nie pisze po POLSKU-dzięki bardzo -Pozdrawiam
Każdy może być posiadaczem AUDI TT.
Tylko udzielając się na forum warto robić to tak, by sposób, w jaki się to robi, był zrozumiany przez wszystkich.