1. Wottki
2. Hubi_pl
3. kws
4. PiotrekHIT+Sylwia( na pewno czwartek, do kiedy zostaniemy to jeszcze nie wiem)
5. Żuczek. 2 os. od 19.06 do 21.06.
6. Jaqob (1dzień)
7. elmacho + Pati ( full )
1. Wottki
2. Hubi_pl
3. kws
4. PiotrekHIT+Sylwia( na pewno czwartek, do kiedy zostaniemy to jeszcze nie wiem)
6. Jaqob (1dzień)
1. Wottki
2. Hubi_pl - 19-21.06
3. kws
6. Jaqob (1dzień)
Wstępnie mogę powiedzieć, że zaliczki będą wynosić ok 160zł od osoby i w tym będzie- pobyt 3 dni, plus ognisko, jeżeli ktoś nie przyjedzie wiadomym jest że kasa przepada, nie mogę zrobić inaczej gdyż wtedy koszta rozbiją się na całą resztę, unikniemy zbędnego zamieszania, jak miało to miejsce w Broku.
Znowu TT znowu Cabriolet
1. Wottki
2. Hubi_pl - 19-21.06
3. kws
6. Jaqob (1dzień)
8.Pawel-2005 3 (dni)
Ja wtedy mam ME w Brześciu odpadamy..
Jest tor w Biłgoraju a to tylko 30 km Załącznik 5542
Ja dopiero jutro potwierdze termin przyjazdu. Nie wiem czy dam rade w czwartek byc, ale na pewno od piątku wieczorem.Myślę ze ognisko w piątek tez będzie w programie.
Integracja jest najważniejsza na zlocie.
Faktycznie jest co prawda 30km ale jutro spróbuje tam zadzwonić, zobaczymy jakie mają podejście do sprawy zlotu, najlepiej było by zorganizować wjazd aut, ale jeżeli nie da rady możemy po śmigać bolidami.
Znowu TT znowu Cabriolet
temat z torem do dogadania - kolega był 3 lata temu z honda prelude team poland z tego co mi mówił asfalt całkien dobry
1. Wottki
2. Hubi_pl
3. kws
6. Jaqob (1dzień)
8. Smerfetka i Janooop (wstępnie i jeszcze nie wiem na ile dni)
Ej no sorry ale ja też tu jestem wpisany dlatego ostateczna lista na dzień dzisiejszy to:
1. Wottki
2. Hubi_pl - 19-21.06
3. kws
6. Jaqob (1dzień)
8.Pawel-2005 3 (dni)
9.Smerfetka i Janooop (wstępnie i jeszcze nie wiem na ile dni)
Jeżeli chodzi o tor to dziwna sprawa, bo jedyny kontakt jest niedostępny czyli abonent, ale będę próbował innymi ścieżkami, jak by komuś się może udało złapać namiar było by łatwiej.
Pamiętajcie że maksymalnie do niedzieli trzeba zadeklarować kto i kiedy chcę przyjechać, znając życie będzie trzeba opłacić trzy doby, ale w tej sprawie mam zamiar po negocjować tak aby każdy płacił za tyle ile zadeklaruje.
Znowu TT znowu Cabriolet
Na tym torze będzie można gokarda wypożyczyć? Szkoda by mi było Fiata Pandę na torze heblować