Wrzuc na np tinypic.com i wstaw link.
Wrzuc na np tinypic.com i wstaw link.
Zapodaję zdjęcia z niedzieli, niestety nie moje fotki:
Te Terrere Terrere terererererere …
Foty super, impreza bardzo fajna! Ciesze sie ze udalo nam sie!
HA! załapało się moje czarne na fotkę
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Czołem Kamikadze, to Ty proponowałaś aby kiedyś sprawdzić które 3.2 DSG jest szybsze, MK1 vs MK2?
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Kto chciał namiary do człowieka który zajmuje się navigacjami w A6?
Jest i czerwień Fantastyczne zdjęcia
PS. Czerwone są szybsze
Piękne spotkanie ... Pogoda dopisała... Super sprawa
Zachęcam innych których zabrakło na branie udziału w takich akcjach
hubi mozesz wyjasnic czy to ty byles? brat? stryj?
No wlasnie, bo wpadl i mowil ze on teraz jezdzi TTka, bo poprzedni wlasciciel to nie wie jak sie biegi zmienia, i muli strasznie to auTTo
Heheheh co do zmieniania biegów to by się zgadzało wie jak się wkłada z 4 na 3 zamiast na 5 ;P przy odcięciu i co się dzieje w skrzyni heheh
Obecnie on jeździ autem Co do mulenia to niestety, ale tt nie da się zbyt długo tak jechać... Lubię tak jak i Ona raczej wyższe partie obrotów
------
hubi_pl nie śmiećmy w temacie ;P
Ostatnio edytowane przez hubi ; 13-02-2014 o 11:27 Powód: ;P
szkoda ,że mnie nie było ale hondą trochę było mi wstyd dlatego kibicowałem na lini telefonicznej Marcina :P
Paweł, ja tam byłem PiTim trzeba było wpadac!
Kozi tak, to ja
podaje link do galerii z imprezy https://www.facebook.com/media/set/?...1¬if_t=like
OJ ale honda jest dużo mniej reprezentatywna niż piti, no chyba ,że też masz dziury jak pięść w błotnikach :P Nie myślałem ,że będzie tyle ludu bo bym poleciał z jakimś kumplem normalnym autem:P Ale myślę ,że niebawem skończę robić detaling w TT i nie bedę się już musiał wstydzić za hankę ...