Ja mam serię, to na co mnie takie wloty panie kochany? :P jakbym mial ze 100 koni wiecej to bym mogl szpanować :d
Ja mam serię, to na co mnie takie wloty panie kochany? :P jakbym mial ze 100 koni wiecej to bym mogl szpanować :d
Audi TT Stuff: OSIR - V1 Vented Fender Kit - TT Mk1
To produkt Osir więc raczej nie wiejski tuning, mają wiele fajnych rzeczy.
Te wloty sa super, sam se takie kiedys zaloze. A czy masz 300 koni , czy 180 co to ma do rzeczy
W życiu piękne są tylko chwile ...
No moim zdaniem ma, bo odwalić fure ktora wyglada jak bolid a nie jedzie to tak słabo
Dobre rozwiązanie w dostarczaniu świeżego powietrza do dużych turbin, ten seryjny wlocik robi się trochę za mały przy większych mocach ale za 600usd można kupić inne potrzebne graty, a patent z dolotem zrobić wiele taniej, być może zaprezentuje taki w przyszłym sezonie jak dobrze pójdzie.
Znowu TT znowu Cabriolet
żeby cena była rozsądniejsza to bym takie zakupił, Ciekawe z jakiego materiału są te błotniki, plastik?
No chyba wtedy jakby dało rade to dać stożek niżej trochę i niech łapie powietrze z tych wlotów
hahaha bardziej zimowa seriaplug.jpg
DaviTT
jak włókno szklane to porażka, miałem zderzak z dużym grillem z włókna i porażka, ciężkie mało elastyczne i pęka, szybko się tego pozbyłem na rzecz ori
http://otomoto.pl/audi-tt-1-8t-180km...C31667129.html maaaatko spójrzcie na tył
To wersja RS
HAHA +20 koni na Swięta