Ganiali tam na tych serpentynach, paląc gumy (z lekka , bo widać że mieli auta w całości oddać).
Niestety nr do pana z Astona nie mam, zresztą nic by nie dało bo auta widać że dostali do testów
Mi się kiedyś R8 bardzo nie podobało, szczególnie ten kawałek za drzwiami wyglądający jakby od innego auta ktoś na szrocie kupił i wymienił. Ale od czasu TT mi się o 180 focus odwrócił
A jak zobaczyłem białe R8 Spyder z czerwonym dachem to mimo, że nie jestem fanem karioletów to oczki mi się zaświeciły.
Apropo R8 to jeszcze parę fot z Ingolstadt z salonu, bardzo znajomo jest w środku w porównaniu z MK2
Ostatnio edytowane przez qbas ; 21-10-2012 o 22:33
Auto show dzisiaj z Chicago
ps. jakby ktos chcial cos od Artura pisac na pw
Kilka fotek z ostatnich wojaży
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
C.d.
Ostatnie zdjęcie przedstawia w jakim stanie pozostawiliśmy Hotel po mega melanżu
Ostatnio edytowane przez ZUCZEK ; 14-11-2013 o 17:29
Znowu TT znowu Cabriolet
Hehe, ostatnie najlepsze!
...Aha to już cofam zaproszenie na Berlin
I TT
Piękne fotki, zazdraszczamy.
I don't have dreams, I have goals.
Fajna wyprawa. Pozazdroscic
Zdjęcia są z Go Pro bez zmniejszania, tak więc dobra przeglądarka wskazana, ja używam Google Chrom.
Znowu TT znowu Cabriolet
Android rowniez ogarnia bez problemu.
Znowu TT znowu Cabriolet
Firefox 25.0 + 1366x768 (jedna z najpopularniejszych rozdzielczości) i fotek nie skaluje, tylko dodaje dolnego scrolla wewnątrz containera z załącznikami.
PS. Widać, że wyjazd udany . Jak tam sytuacja w Egipcie? Jeszcze nie tak dawno w mediach było głośno, że jest nieciekawie, ale pewnie dzięki temu nie mieliście zbyt tłoczno?
Dokładnie dzięki temu nie jest tłoczno i ceny spadły, w Kairze coś tam się tłuką czasem, ale to tak jak by ci ze Szczecina przejmowali by się zamieszkami w Sanoku, tak że polecam póki rafy całe i kraj nie rozjechany przez turystów, szczególnie z Rosji, bo to chyba większe zagrożenie dla nich niż te zamieszki.
Ostatnio edytowane przez ZUCZEK ; 15-11-2013 o 16:52
Znowu TT znowu Cabriolet
Hehehe, przynajmniej pewnie nie mieliście wielkich kolejek do barów jak to bywa standardowo, zwłaszcza w środku sezonu :P.
Rafa w Egipcie coś pięknego (choć w niektórych miejscach podniszczona). Byłem w sumie 2 razy i 2 razy większość wyjazdu spędziłem oglądając rybki :P. Na drugi wyjazd kupiłem nawet aparat z opcja robienia fotek pod wodą, żeby je nie tylko oglądać, ale i fotografować :P... Poniżej kilka moich podwodnych fotek z zeszłego roku:
O, skrzydlicy nie widziałem, będę szukał następnym razem po rafie....btw. świetne fotki z nurkowania następnym razem do Egiptu też zabieram jakiś lepszy sprzęt pod wodę.
P.s. A tak poza tym to polecam wyjazdy z ekipą z klubTT.pl....takiej dobrej zabawy nie miałem nigdy w życiu
Te Terrere Terrere terererererere …