Mam pytanie czy ma ktoś może dostęp do generatora cd-key lub czy ktoś mógł by podać cd- key , wygenerowć?? z góry wielkie dzieki
Mam pytanie czy ma ktoś może dostęp do generatora cd-key lub czy ktoś mógł by podać cd- key , wygenerowć?? z góry wielkie dzieki
do instalki mam juz siciagnieta full wersje;D
EDYCJA ---------- Post dodany 11:00 11:01 ---------- EDYCJA
taki program jak GoforFiles i można dużo sympatycznych nowości pościągać brak cd key do Crysis3
nie chodzi mi o gre w sieci a jedynie o sama gre wiem ze sa generatory cd-key crysis3 i wszystko dziala trzeba jednak miec dostep do generatora dla crisis3
crack już dawno skopiowany i wklejony jednak do tej gry trzeba wpisac cd key do programu origin ktory po wpisaniu kodu udostepnia granie poczytaj troche na forum gry to zrozumiesz o co chodzi;D
co mam zrobić , pokazuje że potrzeban jest karta graficzna obsługująca dx11 a moja go obsługuje a wyskakuje taki właśnie komunikat ??? Mogę prosić o pomoc
nie mam win 7 czy mógłbyś ICE podać linki do sterowników dx11 i cracka?? był bym wdzięczny znając mnie to zaraz coś namieszam i bedzie error z tego wszystkiegio
EDYCJA ---------- Post dodany 20:03 20:07 ---------- EDYCJA
geforce GT 330M moja karta graficzna z góry dzięki
sterowniki już pobieram do karty graficznej jak byś mógł podać link do dx11 i craca dobrego
EDYCJA ---------- Post dodany 20:12 20:14 ---------- EDYCJA
tylko Craca jak byś mógł bo nie wiem gdzie tego szukać takiego by był dobry a nie jakis lipny;/
Download DirectX 11 Technology Update from Official Microsoft Download Center
czy ten DX11 będzie dobry??
Nie łatwiej pójść do sklepu i cieszyć się grą lada chwila? (:
W życiu piękne są tylko chwile ...
Wpierw sie testuje , pozniej sie kupuje. Jak narazie zbyt wielu nie kupilem Tomb Raider nawet dobrze zrobili, polecam jak ktos lubi panie z lukiem
W życiu piękne są tylko chwile ...
olaboga... właśnie sobie uświadomiłem, że już nie pamiętam kiedy ostatni raz grę "spiraciłem" Z wiekiem człowiek się legalizuje