No niesamowite! Chyba kupię sobie pierwszą grę od 15lat...
No niesamowite! Chyba kupię sobie pierwszą grę od 15lat...
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
W życiu piękne są tylko chwile ...
fuuuuuu lelu nie masz nic lepszego do ogladania w necie?
Tak jakos natrafilem i malo spawa nie puscilem. Wiec pomyslalem , ze sie podziele
W życiu piękne są tylko chwile ...
Most pontonowy w Rosji - od 1:22 jest kozak
Nawet żeby łódź podwodna przeleciała nad tym “mostem” to bym się specjalnie nie zdziwił - w końcu to Rosja !
BTW
Nuta spoko gdyby Komuś tez się spodobała…
http://www.youtube.com/watch?v=cgDGKY9KObA
I TT
Hahaha. Kiedys taki byl w Gorze kalwari. XD
Oo grill na wydechu
Mercedes SL63 AMG vs 2 Yamaha R1 in 300 km/h SWEDEN
Pozdrawiam!
Było: Audi TT 8J 1.8 TFSI => Jest: VW Passat B6 1.8 TSI+++++++++[Yanosik - Antyradar w smartfonie]
tym Mercem daje rade, wyprzedzając i wchodząc w zakrety przy 300km/h ... musi miec koleś jaja ... ja raz swoją Suprą cislem ponad 300km , ale to po autostradzie, a nie po takiej drodze i napieprzając tyle manewrów ;]
Drr
W MB az tak nie czuc predkosci chodz 3 paki to niezle swiat zapierdala w oczach
Widocznie jest przyzwyczajony do takich prędkości. Jak pierwszy raz przekraczałem 200 to miałem tunel w oczach i spocone ręce, podobnie kilka lat później przy 250. Ostatnio wiele razy 260-270 nie robiły wrażenia. Co innego zakręty, ale tu też widocznie facet ma wyczutą granicę i przeciążenie nie robi na nim wrażenia (może to były motocyklista, jak np. kws, który zakręty bierze bez mrugnięcia stopami, gdzie ja już zwalniam bez potrzeby
Ale walnięcie do 200 ten mesio ma, ciekawe czy to seria? bo mi wygląda jednak na podkręconą wersję, jazda z taką prędkością na autobanie to żaden wyczyn, ale na wąskiej drodze w lesie to już igranie z losem i strzał adrenaliny, wiem coś na ten temat po zlocie w Broku.
Znowu TT znowu Cabriolet