Kupiłem zderzaki, spojlery, progi i lusterka od TTS. Spojlery i lusterka planuję srebrne (tak, jak u Jaqoba), by były zgrane z felgami i klapką wlewu paliwa. Natomiast przy okazji myślenia o lakierowaniu zderzaków na obecny (czarny) kolor mojej TT, pomyślałem, że chyba wolałbym zmienić ten kolor. Jest owszem elegancki (nawet za bardzo jak dla mnie), ale strasznie trudno utrzymać go w czystości, za bardzo się zlewa z oponami, kratkami no i jest jak dla mnie zbyt nudny.
Bardzo podoba mi się za to kolor ciemnoczerwony (poniżej fotki wzorca, tylko spojlery mają być srebrne), pasuje do mojej osobowości, stąd rozważam położenie folii (przy okzaji pokryję rysę na drzwiach). Przeczytaem oczywiście wszystko o kolorach, w tym wątek Mari-ego (http://www.klubtt.pl/showthread.php?t=7929), gdzie właściwie powinienem się dopisać, ale chcąc zrobić ankietę, musze założyć nowy.
Wiem, że kolor ma się podobać głównie mi, ale proszę o Wasze opinie i głosy, spojrzenie z boku na chłodno jest przydatne, gdy samemu ma się gorąco w głowie, zwłaszcza, że 4-5 tys zł piechotą nie chodzi