te wzory tribal są bardzo modne na autach 15 letnich, w miejscowościach do 1000 mieszkańców....
super rdze maskują....
Pytanie, czy do oklejania całego auta jast potrzeba zmieniać kolor w dowodzie?
A gdzie masz kolor wpisany w dowodzie?? Ktore to pole? Bo ja nie zauwazylem, zeby gdzies byl. Tak czy inaczej moim zdaniem najwazniejszy jest VIN i nr rejestracyjny.
----
Pozdrawiam.
ok. siare zaliczyłem , dz. za poprawienie.
o gustach się nie dyskutuje, auto ma się podobać właścicielowi i tyle.
Ale jeśli już mamy doradzać jak dane auto odbierają inni użytkownicy i posiadacze TeTetek... hmm najlepiej okleić folią na inny kolor, ori lakier jest zabezpieczony przed niewielkimi zarysowaniami, kamykami, śniegiem itp. Przy sprzedaży zawsze można folię zdjąć i mieć elegancko zachowany lakier.
Co do sticker bomb to parkuje niedaleko mnie taki Audi A3 i sam się zastanawiałem o co chodzi, nie było kasy na pomalowanie zderzaka, coś źle spasowane? na JDM to się super prezentuje ale na srebrnej TT... ? To już chociaż z pół samochodu oblepić to może być ciekawy efekt ?
Co do naklejek tribalowych na auto albo (co gorsza) na szyby no to tylko Golf MK II i Polonez z naklejkami Pioneer albo BLAUPUNKT + tribal + lpg + ciemne szyby no i ciężko wyobrazić sobie coś gorszego jednak tak jak pisałem na wstępie, jeśli ktoś chce sobie przykleić na TT naklejkę MEGA BASS 10000W + aluminiowy znaczek TUNING zamiast TT i będzie miał z tego frajdę, to czemu nie?
Mój typ to czerwona folia + czarny dach (!) aż będę zazdrościł takiej sztuki
Że tak z innej beczki napiszę, jak zdemontować dźwignię od ręcznego do oklejenia folią? Mam zamiar ją okleić czarnym karbonem ale zastanawiam się jak zdjąć tą plastikową osłonkę :P
No właśnie podniosłem wczoraj tą dźwignię na maxa i ni cholery nie mogłem znaleźć tam żądnej śrubki czyli mam tylko szarpać?:d w którym miejscu mniejwięcej powinna ona być? bo nagimnastykowałem się w aucie, żeby spojrzeć tam pod każdym możliwym kątem i nic nie znalazłem:P
U mnie w starym modelu po podniesieniu dźwigni jest mały kwadratowy plastik który trzeba wyjąć i wtedy jak kolega wyżej pisze mocniej pociągnąć.
Ja obszyłem sobie skajem i troche za luźno (słabo naciągnięty materiał) ale efekt fajny.
przeglądam forum i trafiłem tutaj. w sumie moja czarna strzała też potrzebowałaby lekkiej odnowy. myślałem o naklejeniu jakiegoś białego wzoru - podoba mi się tygrys, ale znalazłem tylko czarną wersję. chciałbym go na drzwiach przykleić, jak myślicie? duża wiocha?