Pelnej wersji za ta cene napewno nikt nie sprzeda, no chyba ze chiny
W życiu piękne są tylko chwile ...
Ja mam wersje z crack'iem , a takiej raczej nikt nie bedzie nikomu sprzedawal. Za duze ryzyko
W życiu piękne są tylko chwile ...
Panowie mam nietypowy problem. Nabyłem nowe auto i szukam jakiegoś kabla diagnostycznego. Jaki podpasuje do S5? Uspokajam ze TT zostaje
potrzebujesz kabla OBD II. Tego cacka nie kupisz na allegro, chyba ze za 700 zl Poszukaj na forum A6, forum elektroda i inne tego typu
Ale ten co używam w TT podstawowy kabel OBD podpasuje i vag com 311 ? Czy rozgladać sie za org kablem +vag7
http://allegro.pl/interfejs-vag-kkl-...130378622.html czy majac takie cos, mozna sprawdzac logi i naprawiac bledy ? przyznam ze jestem w temacie zielenszy niz zielony
pzdr
dokładnie kilka postów wcześniej pokazywałem właśnie ten kabel.Czytać a nie pisać bezmyślnie,tak można
To ze pokazywales niebieski kabel to wiem, ale czy oprogramowanie dolaczone do tego kabla jest OK ?
czy trzeba jakis program dokupic badz cos sciagnac aby wszystko dzialalo jak nalezy ?
Nie linczujcie, czytam i staram sie posiasc jakas wiedze ale potrzebuje pomocy no!
Ostatnio edytowane przez migaczzz ; 10-04-2013 o 14:19
Czy trudno jest w dział Vag i temat wersja Vag i kabla.Czytaj bo ja Ci napiszę jedno a zaraz będziesz miał 10 pytań kolejnych.Do kabla najlepszy jest Vag 3.11 itp a nie żadne polskie oprogramowania a tego z żadnym kablem nie otrzymasz.Będziesz miał kabel to i Ci się znajdzie program
OK, zamowilem kabel z linka, ktory podalem wyzej, zostaje czekac na przesylke i szukac VAG 3.11 w sieci
Będzie kabel zapraszam do siebie!I poproszę czytać a później pytać!