Moze byc tak, ze dochodzi do aluminium i sie na nim opiera, co uniemozliwia jego wychylenie do styku.
Moze byc tak, ze dochodzi do aluminium i sie na nim opiera, co uniemozliwia jego wychylenie do styku.
ok zobacze co i jak jednak to moze w nastepnym tygodniu pada u mnie śnieg i to ostro i tak zapowiadaja przez najblizszy tydzien ;/ dzieki jednak za jakies podpowiedzi jesli ktos mial by inne scenariusze to prosze pisać Dzieki wielkie
no wariat dupło na nas z grubej rury dzisiaj, śniegu po kolana Problem masz w samym przełączniku, podjedź do Sławka Lichwy na Słowackiego jak nie będzie Ci się chciało samemu grzebać..
DaviTT
oj dupło i to ostro wczoraj 20 cm dzis 30 cm mialem co robic i odgarnialem 250m2 wczoraj i dzis recznie!! a wracajac do tematu to sprawdzilem ten przelacznik i zauwazylem ze jest troche wcisniety do srodka czyli chyba sie zeslizgnal tak jak mówil STELMI;D
jak tylko zrobi sie Cieplo to zobacze czy dam rade ogarnac problem jesli nie to pewnie podjade do nie
Koledzy, mam taki sam problem jak kolega tooomek . Jedyną różnicą jest to, że nie rozładował mi się akumulator. Rano szyby normalnie chodziły, a teraz lewa szyba ani drgnie. Co może być przyczyną? Z góry dziękuje
To chyba klasyka gatunku. Taka sama przypadłość dręczy MKII - doświadczyłem. W moim przypadku to była zerwana linka. W ASO zalecono mi wymianę całego elementu. Naprawilem w specjalistycznym warsztacie w Warszawie. Poszukam f-ry wrzuce Ci adres. Fachowcy naprawdę godni polecenia bez względu na to czy to linka czy jakiś inny mechanizm podnoszenia szyby.
Kwinto byłbym wdzięczny za adres. Audi niby marka premium ale niektóre podzespoły są jakości Skody;/
Niektóre, po prostu są ze skody
Wracam dziś do domu poszukam faktury i wrzucę Ci na priv
Dzięki wielkie Zrobię to szybko bo trochę irytujące zjawisko
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Po wyjeciu silniczka podnoszenia szyby na stół, rozkreceniu go na czynniki pierwsze, przeczyszczeniu, rozruszaniu reką oraz użyciu WD-40 silniczek odzyskał drugą młodość.
Może ktoś coś doradzi, Problem z lewą szybą.
Nie opuszcza się przy otwarciu drzwi i nie reaguje na przycisk podnoszenie-opuszczanie. Słychać tylko pykanie w silniczku lub jego okolicach. Padło wczoraj, rano było ok, po powrocie z pracy już nie.
ja z kolei mam problem, bo prawy przód nie domyka mi się.
Po zamknięciu drzwi idzie szyba ok 1cm w górę, ale to za mało. Pozostaje mała szczelina.
Przy wyższej prędkości szumi w samochodzie a przy myciu trochę zacieka do wewnątrz...
Macie jakiś pomysł ?